Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg går ofte rundt med det spørgsmål. Denne her serie af dagbøger skriver jeg ikke så meget for at finde ud af hvem jeg er, men for at følge med i den forandrings proces jeg går igang med nu. Det her er dag et. Jeg har forsøgt før i et andet forum, men nu må det være her jeg går igang. Der er ingen vej tilbage når jeg har startet. Det her er point of no return.

Hvad det så er jeg har gang i? Det er en serie af mål jeg vil opfylde så mange jeg kan af. Der er dog nogle der SKAL opfyldes, ellers giver det her ingen mening. Målene handler for en stor del om min udholdenhed og smertetolerance. Måle er opsat, nu skal de bare opfyldes. Det første mål er at være i stand til at løbe 5 km på under 30 min. Det bliver det sværeste at opnå fordi det er det første. Det næste er 10 km på omkring 50 min. Det er egentlig det sidste delmål. Begge mål skal opfyldes officielt, det vil sige i officielle løb. Det føre mig til de næste to mål. Halvmaraton og maraton. Maratonnet er det vigtigste mål, da jeg har lovet mig selv om min familie at jeg ville gøre det. Der ud over vil jeg meget gerne prøve at træne til en Iron-man. Det er ikke et krav endnu, men hvis alt med løbet går godt, så bliver det et fast mål.

Motivationen er egentlig ganske simpel. Jeg vil leve. Jeg vil ikke accepterer ikke at se mine eventuelle børnebørn vokse op. Jeg vil ikke accepterer at skulle gøre den forhåbentlig snarligt kommende fru plys til enke alt alt for tidligt. Kort sagt jeg vil leve længere end jeg er disponeret til. Min far døde af en blodprop i hjertet i en alder af 56 år. Det bliver ikke mig. Min mormor døde i en alder af 62 af en blodprop i hjernen. Det bliver ikke mig. Det er min motivation for at gøre som jeg gør. Hvis jeg bare lader stå til, vil jeg blive alt for overvægtig og dermed udsætte mig selv for en risiko i form af blodpropper.

Men sådan noget tager tid og man har brug for andet end sig selv til at fortsætte når det bliver rigtig surt. Sidst jeg prøvede blev jeg fældet af en fibersprængning i læggen og efterfølgende blev jeg sendt ud og sejle. Jeg vil forsøge at undgå disse ting i fremtiden. Men jeg har besluttet mig for at skrive ned hver gang jeg har et træningspas, for dels at holde mig selv i ørerne og for at kunne følge med i min udvikling.

Hvorfor så offentliggøre det??? Af den simple grund at jeg ellers ikke får det gjort.

Jeg vil prøve at komme igang i morgen og se hvor det bærer mig hen. Så kan jeg sikkert også komme ind på hvordan det praktisk skal gøres...

Ridder Plys

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er jeg dag 1. er publiceret 05/07-2011 21:10 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.