12 år siden

Hundeliv

På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Man skulle være hund herhjemme, sagde den mindste, da han var hjemme på weekend. Der kom ingen erklæring om, at børnelivet i huset havde været usselt i forhold.

Jeg har været inde på Samvirkes hjemmeside, hvor de har lavet beregninger på ”prisen” på f eks en labrador, der gennemsnitlig bliver 12 år. De er kommet frem til et beløb på 187.000 kr. Jo jo og jeg har to 40 kg. Hunde – hvilket jeg ikke har lyst til at regne på. De er begge vores eget valg, som jeg for alt i verden ikke vil være foruden. Hvilket jeg for dens skyld heller ikke vil med vores børn. Dem har jeg til gengæld læst koster 1,000,000 kr. fra fødsel til de fyldte 18 år. Hold da op hvor har vi været rige ;-)

Apropos børn, så har Michelle igen – igen brilleret i avisen. Hun og to venner havde i fredags kravlet op på en to etages indkøbscenter, for at holde morgenfest. Nogle taxachauffør havde set dem og hidkaldt politiet. De fik hver især en bøde for overtrædelse af ordensbestemmelsen. Hun var lidt utilfreds med at anmeldelsen fra chaufførerne, hvortil jeg sagde, at jeg ville havde gjort det samme. For det første er det farlig og for det andet, så kunne de ligeså godt være indbrudstyve. Det er jo set før at disse er komme ned igennem taget.

Michelle og jeg var i genbrug i dag. Hun køber hovedsagelig hendes tøj der. Hendes valg og sammensætning er meget kreativ og farverig. En fordel er at hun er let genkendelig fra lang afstand. Jeg fik købt en taske, som jeg synes var smart. Claus kommentar var ”hvad er det for en bedstemor taske?” Hmm

Han fik lov til at holde fri i dag – hvis han til gengæld klippede hækken. De (Claus og den mellemste) nåede ikke at blive hele vejen, men der kommer en dag i morgen igen. Han har atter været til fys i dag, samt læge efter en henvisning til røntgen. Fysioterapeut har et billede af hans ryg fungere i 3 dele, i stedet for en enhed. Er spændt på udfaldet af røntgen.

Knægten er begyndt i et forløb i forbindelse med misbrugscenteret. Der bliver bla. dyrket sport, terapi og andre arrangementer. Synes at fitness var hårdt i dag, men har jo heller ikke været aktiv i over 1½mdr. nu. Han plejer at bruge sin krop meget som landbrugsmedhjælper. Et job vi ikke regner med at han kommer tilbage til.

Gemalen er smuttet i seng og jeg vil tilslutte mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hundeliv er publiceret 22/08-2011 22:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.