Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Smutter her i eftermiddag en tur over til Riget, med en patient indlæggelse. Det er ikke lang tidsiden jeg nævnte over for Claus, at jeg snart ville en tur til Sjælland for at besøge familien der. Dette kan dog ikke lade sig gøre i dag, da jeg først er ledig ved egen kommune grænsen.

I morgen er der dømt fridag. Er opmærksom på at være på forkant med en evt. fysisk regning. Det er flot og fint at lave gode penge, men det kan som en boomerang, og komme tilbage med 180 Km/t. Hvilket vil betyde at kroppen siger fra, og går i dvale.

Lørdag morgen og natten til søndag, drillede vores dankort terminal. Jeg brugte 40min på at få den op at køre igen. Ikke det man har mest lyst til at bruge tid på. Ud over denne problemstilling, så er det rart med denne elektroniske verden, da det minimere vores kontante beholdning.

Vores ”lille” hubs alias Hubert, blev 9 mdr. i torsdags. Det er helt vildt at den lille 6 kg hund vi hentede, i dag vejer 40 kg. Han er fysisk højere end Bella, og det sker at jeg tager fejl af dem.

Må hellere få arbejdstøj på, så jeg er klar

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Østpå er publiceret 28/08-2011 14:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.