The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Så fik jeg "smæk". Vægten steg med 1/2 kg. til i dag, men et eller andet sted har jeg jo bare ventet på det. Bedre er det at selv om jeg ligger mærke til det, så bekymrer det mig ikke så meget. Det er okay - jeg skal bare vælge imellem om jeg så vil tage mig sammen og gøre noget for at tabe mig igen eller om jeg vil jule og hygge. Tuff..

Nå, men jeg fik givet min kære kæreste en til gave i pakkekalenderen - fik pakket den ind imens han var i bad.

Jeg drømte også i nat - at jeg havde flirtet med en anden og havde sagt ja til at vi skulle være kærester. Hvilket naturligvis var noget der gav mig dårlig samvittighed sådan at dobbeltdate. Det var ikke fordi jeg var meget sammen med den "nye" (et enkelt kys) og jeg var klar over at jeg blev nød til at slå op med ham igen (efter weekenden). For sandheden var at selv om denne her nye kæreste var interessant, så er det jo min "rigtige" kæreste som jeg gerne vil være sammen med. men inden jeg nåede så langt opdagede min mor det og dernæst min klasse det. Jeg nåede at tænke "hvorfor har jeg gjort dette her?" og spekulere på om jeg skulle sige det til min reelle kæreste eller lade være. Jeg ville jo ikke såre ham og var bange for at ødelægge forholdet med dette her.

Jeg tror at det er fordi at min underbevidsthed siger til mig at der er nogle ting i vores forhold der knager - men det er ikke fordi jeg vil have en anden. Det er fordi jeg vil have "os" som vi plejede at være. At det "knager" er også en overdrivelse. Her til morges har det egentlig været rigtig godt. Vores problemer består af min bachelor og hans Phd. Vi har ikke "os" tid. Selv om man ved hvorfor, så mangler man hurtigt nærheden. Man spørger sig selv "hvorfor bliver jeg ikke kysset længere? - det tager da ikke så lang tid" men det bliver glemt i december-stressen.
Men det der giver mig energi til bacheloren er at føle mig elsket og det der trækker energi fra, er at spekulere på om der er noget der er ved at gå galt - og jeg kan ikke lade være.

Reelt set vil jeg heller ikke fortælle min kæreste om drømmen - for som i drømmen vil jeg ikke såre ham. Modsat i drømmen så har jeg heller ikke været sammen med andre og kommer det heller ikke. Mine drømme er altid så kaotiske og uden logik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Urolig nat er publiceret 04/12-2011 13:42 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.