21 år siden

holder af og fik noget at holde om....

Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Godmorgen .....er lige kommet hjem fra taxa-natten. Er total bombet...og blev også knaldet *GGG* af en voldtægtsforbryder af en art. En psykolog-uddannet...hun kendte vel tricksene.... pludselig sad hun på skødet af mig....mens bilen dyttede vildt....hmm....der kom nogen unge mennesker forbi. Håbede de troede jeg var en mand !! *GGGGG* well....well....det var jo flatterende med en lille kvinde.....der så´n overfaldt mig. Hun ville sgu mere end det og dirigerede mig til et øde sted....jeg anede selvfølgelig ikke uråd *GG* - men det havde jeg sgu da ikke råd til ! :oP .....nå, men...hvad gør man ikke for at indvie sin taxa på en lidt anderledes måde.... *GF* den forrige vogn indviede jeg med en mand....såå...det er da kun på sin plads med en quinde, ikk ? *S* havde ellers droppet alle gode tilbud fra andre bla. Ulrik om at indvie den....hmm...der faldt glorien for en stund igen *GS*

Forresten var der en kunde der skulle til Toscana. Han anbefalede sit rejseselskab....og jeg skulle bare hilse fra ham...og bede om det samme pensionat til ham og hans søn. Det vil jeg gøre....det andet holder slet ikke.

Ulrik...havde lyst til at kysse ham i aften....men der er ikke lige energien til det mellem os. Så det skete ikke. Yderligere gik det galt med hydralikken på hans vogn...så han tog hjem midt i det hele. Hørte hans sms, mens jeg var i gang på bagsædet....nå, men ....hvad kan man sige ? Boller fra Kohberg ? Jeg tror ikke jeg vil have ham alligevel....så burde der være mere romantik i luften.....dér er han nok ligesom min X-man. Nej...jeg ønsker mig en mand der giver blomster, nus og snus og ikke mindst varme glimtende øjne der viser...dig kan jeg lide at være sammen med. Men jeg ved det ikke. Måske sender jeg selv ikke så mange signaler om det ? Alligevel...han var gået fra centralen, selv om jeg sagde at han bare kunne ringe efter mig. Men ok...jeg var jo "optaget" og ikke fri.

Lad mig få lidt skønhedssøvn....dags-tjansen venter forude...for alle er til eksamen af de unge mennesker. Fint nok....havde jeg tænkt, så kan jeg nå det jeg ikke fik lavet i dag. Hm....kommer i tanke om at jeg ingen planer har for min afdøde lillesøsters fødselsdag. Denne uge har været lidt svært....har været ked af det over hendes død, der stadig er ufatteligt. I morgen ringer jeg til mor og ønsker hende tillykke med at have født sådan en dejlig datter....det bliver ikke nemt - men det er jo fakta....søster var en dejlig personlighed. En gave vi fik i vores liv at have hende de 31 ½ år.

Fik mail fra Jan i dag....hvor glad jeg blev :o) VIL se ham i København...der er ikke noget at gøre. Han savner mig....jan og mig - ja, vi ligner hinandens så meget på mange mange punkter at jeg tror at vi elsker hinanden som vi er. Jeg svarede ihvertfald at jeg elsker ham og grinte sødt. Efter et pr. måneder skrev han endelig. Jo, den kære mand har fået det godt og er kommet ud af sin depre-agtige lange periode. Livet er foranderligt og forunderligt :o)

Elsker min familie og venner højt i dag.

*QnuZ*

~SommmerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget holder af og fik noget at holde om.... er publiceret 14/06-2003 11:11 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.