12 år siden

"Ude af funktion"

Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Rygestop
David Hansen...
21 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg er ude af funktion lige nu. Venter blot på at kunne gå hjem fra arbejde.

Min ex og jeg har skrevet lidt frem og tilbage. Jeg arbejder på mine tanker (historier) om hvordan jeg har det med vores break-up. Hvordan jeg har det med, at han fandt en anden en uges tid efter vores brud. Jeg er træt og opgivende i dag. Måske jeg skulle skrive pivende. Det der også er kendt som selvmedlidenhed. Underligt koncept, som jeg ikke helt forstår. Jeg sørger - men jeg behøver ikke at have ondt af mig selv. Hvordan gør man lige det??

Selvmedlidenhed og hævntrang har fyldt mine tanker. Jeg har haft seksuel kontakt med min ex, dels fordi det tog noget af smerten over at miste ham dels for at hævne mig. Hævnen er sød - men det er som at tisse i bukserne. Men jeg har da lært endnu mere om hans personlighed (eller er det min egen?). Han kan åbenbart godt gå fra et forhold lige over i det næste og så liiiiige have seksuel kontakt til mig. Det kommer vel egenligt ikke bag på mig, da han i vores forhold også var afhængig af flirt og anerkendelse fra kvinder. Nu fik jeg oplevet det på den anden side af bordet - som en kvinde, der ved, at han har en kæreste og samtidig er helt vildt på seksuelt med mig. Jeg fik stoppet det efter et par sølle dage. Og det tog han ikke så pænt. Mærkeligt. Mærkeligt hvad jeg byder mig selv og får rodet mig ud i.

Jeg er afholdende og spiser ifølge min plan. Ingen slinger i valsen. Men i dag er en tung dag, og jeg mærker min lyst til at overgive mig til slik og kage. Overgive mig til en dyne på sofaen, film og guf. Et orgie. Har fået mail fra min ex, som sukker lidt over, hvor svært det er at vi ikke er sammen. Samtidig med at han skriver om, hvordan han er ved at udvikle et kærlighedsforhold til en ny kvinde. Universet vil fortælle mig, at jeg er blevet skånet. Det er jeg ikke i tvivl om! Jeg skal ikke længere være den forstående kvinder, der siger "nåh, ja, det kan jeg godt se" når han forklarer, hvorfor han ikke kunne holde nallerne fra seksuelt flirt med andre kvinder. Jeg skal ikke længere være hende, som han er helt vild med samtidig med, at han bearbejder sit brud med sin eks-kone - bla. ved at skrive hende mails om, hvor vild han er med hende, hver gang de ses.

Han er rigtig ked af, at han fik sagt til mig, at jeg var den helt rette for ham 12 dage inden vi gik fra hinanden. Men hans autentiske jeg byder ham - at når han så føler noget andet - at følge det.

RØV siger jeg bare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Ude af funktion" er publiceret 11/01-2012 15:39 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.