Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 2 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Det er en regnfuld og stormende lørdag formiddag. Vejret er ikke ligefrem det bedste, at opholde sig ude i. Jeg sidder her på min yndlingsplads ved min computter. Uha, her tilbringer jeg meget tid, men jeg føler, at jeg får en masse personlige ting sat på plads her. Jeg får mine tanker skrevet ned - noget publiceres og andet ligger bare gemt væk - langt inde i harddiskens indre. Derinde, hvor kun jeg har adgang. En dag finder jeg måske noget af det frem og viser det til mine omgivelser - men det primære må være at jeg får det banket ned på "papir" - at jeg får det legaliseret for mig selv.

I går aftes var min mand og jeg til middag hos vore meget gode venner Jette og John i anledning af deres søns konfirmation. Vi var jo forhindret i at komme til selve festen, idet deres søn blev konfirmeret samme dag som vor Anne. Vi havde en mega hyggelig aften hos dem i aftes. Dejlig mad og en god rødvin og masse snak om godt og ondt. Gang på gang bliver vi bekræftet i, at det er venner for livet. De har så meget at give os og jeg tror også, at vi giver dem noget - eller rettere - det ved jeg, vi gør. Det er rigtige venner - i medgang og modgang. Det er da også Jette, som tager med mig til neurolog og som bare er der, når jeg har brug for en skulder. Vi er der for hinanden - men vi overrender ikke hinanden og sådan kan jeg godt lide det. Jo, de er nogle søde og rare mennesker, som vi sætter stor pris på. (Hihi, jeg måtte lige skrive noget pænt.) Jeg anbefalede siden her til Jette i aftes - så måske læser hun mine ord - MEN de er oprigtigt ment.

Ellers er der vel ikke mere at berette om på sådan en halvtrist, kedelig lørdag, hvor den ene regnbyge afløser den anden. Det er vist rigtig putte-sig-langt-væk-under-dynen-dag. På den anden side kunne jeg jo også prøve at være lidt kreativt og sy noget smart sommertøj, som så er klar den dag, hvor der igen er 30 graders varme i skyggen og vi puster langt væk af varme.

Ihvertfald rigtig god weekend til alle mine læsere. Tak fordi I kiggede forbi - det viser, at jeg ikke er hel ligegyldig og det er jo en rar tanke.

Hyggehejsa og varme tanker fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rigtige venner. er publiceret 21/06-2003 11:17 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.