12 år siden

Helt fantastisk

No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg har simpelthen sovet så godt i nat, som jeg ikke har gjort i længe. I går var KL 09.00 formiddag før jeg sov par timer. Talte med lægen mht. min far og genoplivning. Bureaukratiet vil at det kræver en fax fra lægen til plejehjemmet. Spurte samtidig om der var mulighed for en kort periode med sovepiller. Han kunne se i min journal, at jeg tidl. har fået, så det fik jeg. Føler at jeg er født på ny, og har mobiliseret en masse energi. Claus derimod, var ikke så glad for mit selskab sidste nat. Jeg roede rundt. Sparkede, talte og grinte i søvne. Plejer at svare på evt. klager ” du skal ikke sige jeg er kedelig i sengen. ”Hans ansigtsudtryk dertil var lidt opgivende.

Jeg er begyndt at lukke ned i kapitler. Aflivningen af Schotti var ikke sjov, men nødvendig. Savner ham selvfølgelig- specielt når han lejede Kong Gulerod i indkørselen. Han kom altid hjem når jeg holdt fyraften. Ynderne gerne at gå bag ved bilen når jeg bakkede ind, og det var ikke fordi at han havde travlt overhovedet. Det skete af og til at jeg hentede ham ind i bilen. Den lille tosse.

Fredag er det så ”svigerfar.” Set i bakspejlet, så var det godt at det gik så hurtig til sidst. Jeg har bestilt bårebuketten til afhentning i morgen eftermiddag. Talte med ekspedienten i blomsterforretningen om navne rækkefølgen. Vi blev enige om, at idet jeg er tidl. svigerdatter, så skal børnenes navne stå først. Mit skrevne navn blev mit mellemnavn, som var den jeg brugte mest i den periode. Var en overgang træt af at folk ikke kunne huske hvad jeg hed, eller udtale det. Senere i forbindelse med at jeg smed Andrés far ud – begyndte jeg et nyt liv med mit fornavn.

Jeg har valgt at sygemelde mig nogle dage. Det hele har været så kaotisk. Sorg og savn. Beslutningstagen til genoplivningen, som et absurd sted kan minde om aflivning-hvilket jeg godt ved ikke er. Min udbredte manglende søvn. Skal holde hovedet kold mht. André, som er rigtig ked af det. Er noget spændt på hvordan han reagere til begravelsen. Tror aldrig han har set hans far græde, så det kan godt virke stærkt på ham.. Jeg håber at han(André) lader følelserne få frit løb. Heldigvis tager jeg Michelle med, som har lovet at støtte op om ham.

Jeg vil udnytte min genvundne energi, og gøre rent.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt fantastisk er publiceret 18/04-2012 14:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.