9 år siden

Malk i maskinen

Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
6 måneder, 22 dage siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Solskinsstart på en ny uge. Mandags Malk spiller i min maskine. Min vaskemaskine har lige centrifugeret et kuld tørt tøj – den er helt Fågt up i skalle. Det sjove først, det trælse sidst, den er blevet som dens herre, mig. Man må prøve nye veje, nye metoder – fail, fail again, fail better. Roomie er taget til Spot i Århus og tager derefter til N.Y. Så jeg har lejligheden for mig selv de næste par uger. Jeg har fået lokaliseret den oste-lugtefrans, hun har haft gemt i køleskabet og med stor nydelse fået den sparket ud. Nu skal jeg lige ha poleret køkkenet efter weekendes udfoldelser.

Jeg lavede lørdag med stor succes noget der var mere avanceret end en læderbøf med flag i, nemlig den famøse ret Coq au Vin med to saftige bornholmske unghaner som jeg filede fra hinanden med en sløv kniv. Hvor jeg dog savnede mit eget køkkengrej. Det var femstjernet badstue og velvære for de to unghaner som blev rullet, masseret, flamberet i dyr cognac og nedsunket i kraftig rødvin. Saucen blev reduceret og monteret til den lå mørk og blank og smagsmæssigt fortættet omkring de møre kødstykker. Og samtidig nåede jeg at lave en linguini al funghi til Den Sure Bålpædagog. Vegetarer – forstå det, dem der kan! Jeg tror, hvis man spurgte de to unghaner, så ville de sige at de var alt andet end omsorgssvigtede, at de havde fået et glorværdigt endeligt. Det hele affødte en del "Compliments to the Kok", det var lige en ret for Bekim Barnepik. Og jeg lignede Kirsten Hüttemeier i mit lyserøde flæseforklæde omgivet af margrethe skåle og madam blå. Jeg brændte hele månedens madbudget af den aften, så nu slikker jeg låg og spiser endeskiver. Krise med Price!
I aften skal jeg til forældremøde sammen med Baron von Bob og Bålpædagogen "We need to talk about Kevin".

Og måske står jeg til at skulle forlade alle disse bogreoler fyldt med genesis og folkedrab, i en grad så man skulle tro, at jeg var en karakter i Undtagelsen. Jeg skal se på en lejlighed på Vesterbronxxx. Et ubegrænset lejemål efter sigende. Jeg kan ikke lade være med at drømme om mine egne ting. Det bliver en lykkelig dag, når jeg skal genopdage alle mine bøger og køkkenting og tøj og billeder, ting, der nu efterhånden har været et helt år i exil. Kunne man forestille sig at maj blev en lagkage af gode ting?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Malk i maskinen er publiceret 30/04-2012 10:38 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.