Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - heh..Jeg har 2 halv sjove ting jeg kan skrive til dig idag.

Jeg har lige fået brev fra en kvinde på et dating sted, - hun kan lide min profil, og mit billede...siger at hun kan se min livsglæde i mine øjne...at de lyser..well, - i told you. anyway, det er ikke engang det sjove, - det sjove er, at hun allerede har skrevet til mig før, - nogen lunde det samme som for et lille år siden..hun ville ha min msn..vi skrevet lidt, og det løb hurtigt ud i sandet...hun skrev jeg bare kunne skrive til hende der..well, jeg skriver aldrig til nogen, medmindre de har skrevet til mig..det er mit princip..prinsesser ønsker eventyret, at man laver knæfald for dem..og forsøger at overbevise dem om, at de skal lade håret falde ned..just, she wrote to me, and i kneel for no one...gider ikke prinsesse lege..

anyway, skrev tak for det tilbage, at vi vist allerede havde skrevet sammen, osv..men at jeg altid tog imod knusene, og gerne sender et tilbage..(en lidt mere åben afslutning)

på et andet chat sted, har der været mange inde og besøge mig den sidste tid..igår gik jeg så på chatten igen..og ind kommer en alt for ung pige..hun kigger på min profil...så kommer der ellers 3 fyre ind..fra 30'erne til 40'erne..pigen, skriver noget ..hvad skal jeg kalde det..udfordrende i chatten..de 3 fyre kaster sig over hende, som om de ikke vidse at hun blot var ude på, at blive bekræftiget. - Jeg skriver selvfølgelig INTET! jeg så ikke hendes tekst som værende til mig, men blot "statements" ud i chatten..som sagt, kan jeg se, at fyrene alle chatter i rødt til hende...fordi hun svare dem i normalt..some guys are...well...you know..

Så skriver hun pludselig privat til mig, at hun kan se at jeg skriver nogle interresante digte osv, og kalder mig for MR Jester.....i et sprog med "jeg kan C (istedet for se) osv..noget der får mine tær til at krumme sig.. - svare selvfølgelig som altid, neutral valg.."Ja, det gør jeg" - lukket og præcis. Game rejected! - så forlod hun chatten...anyway, at fyrene der var dobbelt så gamle som hende, ikke kunne se, at hun blot var ude på at blive bekræftiget i sig selv..

idag er musikken "Notning else matters"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt sjovt er publiceret 04/06-2012 08:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.