Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 3 måneder siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Det blev ikke den fridag som Claus havde regnet med! Han blev i den grad inddraget i mit køkken rengøring projekt. Efter at have rengørt køleskabet, et stort krydderi skuffe, samt et udtræk skab - fik han æren af at sætte på plads. Nu hvor det normalt er hans domæne, synes jeg at det havde sin ret. Min entre i køkkenet, er forbundet med en vis risiko. Det er ikke så lang tid siden jeg måtte syes med tre sting i en finger! Det passer mig også fint at det er sådan. Jeg ordner gerne alt andet end madlavning - hvis jeg kan blive fri. Selv om jeg havde hjælp, så nåede jeg ikke det jeg havde regnet med, så det er godt at der kommer en ny dag i morgen.

Talte tidl. med min dejlige svigermor fra England på Skype. Svigerfar er stadig ikke rask, men vil ikke indse det. Hun er forstålig meget bekymret for ham. Naborene er gode til at hjælpe dem, selv om han tit siger fra. Man er jo ikke en stolt mand for ingenting! Svigermor er meget irriteret over dette. Jeg sagde, at hun måtte sige til naborene, at de skulle spørge hende først. Det var meningen at hun ville have været til Danmark her i August, men svigerfar skal til undersøgelser, så det må vente. Han er efterhånden omkring de 85 år, så det er nok ikke så mærkelig hvis han skrænter lidt. Samtidig er han en lille og spinkel mand, som ikke har noget tære af ved evt. sygdom. Er bange for at han lever på lånt tid, og er indstillet på at tage det første fly hvis der sker noget!

Claus er gået i seng for en times tid siden, sammen med hundene. Det er også hårdt for de firbenende, da de gerne følger med i alt som sker. Ak ja, så sidder jeg her og er begrænset i mine muligheder for at blive færdig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så kan han lære det er publiceret 05/08-2012 22:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.