Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Weekend...
Tid til at falde ned på jorden...
Tid til at trække vejret...
Tid til at kaste et blik tilbage på ugen.
Den første studieuge.
Den har været præget af nedture med nærmest panisk angst for at fejle, og opture med kriller i maven og smil på læben...
Jeg går på weekend med det sidste. Og det er dejligt. Ingen panik-angreb i dag, og jeg har en læseplan klar, der burde holde mig oven vande en uge til (måske når jeg ikke at nærstudere alt til onsdag, men forhåbentligt!).
I morgen passer min søster og ekskæreste Erik... (Ja, de er gået fra hinanden, for et par måneder siden, men bor (indtil midt-oktober) stadig sammen, og har det super med hinanden alligevel). Så kan Bo rette opgaver, og forberede næste uges undervisning, og jeg kan læse... Så håber vi tilgengæld at være klar til en rigtig hyggedag med ham den lille på søndag. (Lucas og Helene er hos deres far i weekenden). Jeg mangler ti sider til mandag, og så skal jeg lige hurtigt skitsere nogle ting for mig selv. Så vil jeg kaste mig over onsdagens lektier, som nok kommer til at vej tungest!! SUK!
Men jeg har allerede nu lært at udvælge de letlæselige/-forståelige tekster til togturene, og resten til hjemmelæsning med opslagsværker (=computer).
Og jeg læser samtidig Peter Kumps bog : "Break-through Rapid Reading". Ét kapitel om dagen anbefaler han. Og det virker... I løbet af denne uge, har jeg sat min læsehastighed op med ca 20%... Det er faktisk lidt vildt!! (Men jeg er derudover også en rigtig langsomlæser - hvilket ikke er så godt, når man får så mange læselektier for - det er jo så det denne bog skal råde bod på).
Men vigtigst af alt... I mit tilbageblik på ugen, har jeg tænkt: "Dette studie er det helt rigtige for mig."
Jeg ved det bliver hårdt. Jeg ved jeg får lyst til at kaste håndklædet i ringen (hihi, men jeg ved også, at jeg aldrig vil turde, af frygt for hvad f***** jeg så skal). Jeg kommer til at knokle, og begræde min tabte frihed... Men jeg kommer også til at blive SÅ glad for det... Det skal jeg bare holde i hovedet... Det er det vigtigste!! Jeg kommer til at elske mit stude...
- selv når jeg hader det!

At få børn og familie og hus til at gå op i en højere enhed sideløbende bliver så straks et større puslespil... Men det kommer til at gå... For det SKAL det!!!

- Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Denne uge er publiceret 07/09-2012 23:45 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.