De glade dage

Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 8 dage siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
1 år, 1 måned siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
1 år, 2 måneder siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Kære dagbog, jeg vågnede imorges og følte mig som en million. Gik ud og barberede mig, damn jeg så jo næsten godt ud (hehe)håbet kom til mig, måske lykkes det mig engang, måske kan fremtiden ændres. Jeg tror på mig selv, jeg mener måske lykkes mine planer omkring skolen. Jeg ved jeg har noget at byde på, folk ser ikke mig som jeg ser mig selv..måske kan jeg blive til noget.

Jeg snakkede med en i telefonen idag, en jeg har chattet lidt med..(det er ikke et muligt kæreste emne) men bare en veninde - hvis man kan kalde det det.

men der er noget andet der er kommet over mig...jeg kan se på en smuk pige,..også bare grine...især hvis jeg ved, at de er overfladiske....for tiden røver den ydre skønhed, som en tyv om natten....men den inde holdes fast af et godt hjerte, den vil altid stråle og vise at den er der. stakkels dem, der kun kigger efter det ydre *GG* de får med tiden det de fortjener :) *G* må lige grine af dem, der selv synes de ser godt ud :) Og som kigger efter det hos en partner....*GG*
__

Så var jeg inde for at spille igen. Jeg gik ind på det hold hvor de dårligste spillere var, og skulle så kæmpe imod alle de gode..(fed spiller fordeling) men jeg elsker en god udfordring. På det andet hold var der 3 fra en anden klan, og så en fra den jeg er i (jeg vidste ikke han var der, da han brugte et falsk navn). jeg gennemgik fjendens mulige positioner i hovedet, samt deres fortrukte strategi - og de havde et hul, stort nok til at lade mig og en anden, komme ind til det sted de egentlig skulle forsvare..så lige pludselig røg deres forsvar ned ( det som for det meste er bygget op, så man ikke kan bombe deres "fuel dump" jeg sprang ind..placerede bomben..og med det, vidste jeg at fjenden ville komme rendene som en bi der lige var blevet stukket..imens ham som havde sprængt deres beskyttende væg væk kæmpede...lagde jeg i alt hast en landmine, så indgangen til min dynamit stang var beskyttet af den og mig...

min kæmpende frænde blev fjernet, nu var der kun mig og fjenden tilbage..fjendens strategi - fjenden er nød til at angribe, da han også skal nå at fjerne min dynamit inden lortet ryger i luften ..først tøvede han lidt med at angribe direkte..men så kom han..og røg lige ind i min landmine...og var derefter et let offer for mig...nå men det var lykkes for mig igen,(BAAANG, med 1 minut igen) at vende nederlag til sejr...derefter tog jeg mit rigtige navn på mig, så folk kunne se, at jeg ivirkeligheden var Dagonet..og straks blev der skrevet Dago - hehe :) de næste runder blev også vundet...og de gode begyndte nu at skifte side over til mig...jeg er ikke altid ham der skyder bedst(men er stadig meget god), men jeg kan tænke over mine muligheder også slå til, når fjenden mindst venter det, eller bare smutte forbi fjenderne ubemærket. jeg er engang imellem lidt af en enmands hær..Rambo eat your heart out..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De glade dage er publiceret 19/07-2003 01:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.