Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
25 dage siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, -

Hvad skal jeg fortælle om idag,- jobcenter besøget sidst? hmm..fik en ny sagsbehandler,..hendes opstart på mødet var lige ved, at få mig til, at glemme at sidde på min tunge..i sized her up pretty quickly,..med hendes pædagog blues fra fordums tid..men gik til frokost med hende den anden..huskede at spørge til hende..vi snakker jo mest om min situation ellers...if you cant make it, fake it!

Nå, men det viser sig, at jeg er tvunget ud i noget "Nem id" hvis jeg skal søge om optagelse på en uddannelse, - jeg har altid hadet det..selve navnet får mine hår til at rejse sig...det minder mig om fyre der kalder sig selv for "meter manden" - vi ved alle den ikke holder,..og der må være skuffelse at hente, for dem der hopper på den slags...siden den slags metoder anvendes til at markedsføre med...

lige inden fik min bror mig til at svare på nogle battle quiz spørgsmål, - de var ret lettet..gættede alle rigtig jeg fik,..udtrykket "WOW" var at spore....min mor begyndte med det mantra hun havde sagt så mange gange...du kunne være blevet til noget mere, hvis bare du gad lette røven fra din computer...jaja..bite me..og det er ikke fordi hun mener jeg er doven på den måde..blot, at jeg ingen ambitioner har..jeg har gået efter de lavst lønnede job..og uddannelser traditionelt set..men jeg værdsætter den tid jeg ikke er på arbejde mere..

nå ja, jobcenteret sagde, at hvis stedet jeg arbejder nu..vil forænge mig med en måned mere..så er det ok for dem..2 vigtige personer fra skolen har spugt..om jeg kunne forlænges...der hersker lidt en..hvad skal vi gøre, den dag du ikke er der mere..og du laver for meget...det service niveau du lægger, kan vi ikke holde...udtalelser i luften..

aah, den app jeg fandt..til Ipaden..da jeg skulle finde noget til ordblinde..er lige blevet forbedret idag :) Æ kan nu udtales..efter min snakken om den, og dens mangel..skrev vice..at den hvad den fejlede..han fik brev tilbage fra dem om, at de ville rette det..og det er nu sket...så min lille finger...ja, lille finger...kan gå hen og blive noget godt for de ordblinde...ooh well,.

Når jeg kommer tilbage skal jeg have vist en anden app til lærene..den der gør..at hele klassen er med..og læren kan se alles svar med det samme...så ingen kan gemme sig..glæder mig..og alt plejer at blive godt modtaget..fordi jeg er ikke over positiv..men realistisk..nævner fordele og ulemper..

har siddet og hørt en gammel melodi fra en robin hood serie, - scarlet inside..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt er publiceret 14/02-2013 19:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.