Tøsetur

Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 1 måned siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 7 måneder siden
I dag er den store gå i byen dag med svigerinden. Glæder mig meget, men er faktisk også spændt! Det er første gang vi skal tilbringe en aften/nat i hinandens selvskab alene. Vis skal ud og spise, og derefter ind på en pool bar, hvor en af hendes sønner arbejder. I forbindelse med mit arbejde, ved jeg at det ikke liiiiige vores aldersgruppe der kommer der! Men skidt vi er jo ungt af sind! Da hun sagde pool, sagde jeg danse og synge. Samt på vejen hjem, genere taxachaufføren med alle de åndssvag hedder jeg kender til hudløshed! Så som "Kan sådan en Skoda (køre Mercedes) ikke køre stærkere" " er radioen i stykker"" er det ikke taxaquizzen" " det var vist taxagrønt" eller" det kunne du godt have nået". Nej det kunne jeg selvfølgelig aldrig drømme om at gøre, men der er x antal af mine kollegaer, som ikke kommer til at tjene på mig!

Claus er allerede i gang med den store kokkerering til i aften, som han skal tilbringe sammen med vores svoger. Jeg fik mig dog sneget ud og lave en banankage, til kaffen her i eftermiddag. Det er ellers ikke mit store hit, at være i køkkenet på samme tid som ham! Han har en tildens til at blande sig, og mener endda at han har en bedre/lettere måde at gøre tingene på! Det gælder nu ikke kun køkkenet hvor vi er af anden opfattelse, også når der bliver ført uge regnskab! " jamen det her er meget lettere mener han," men når jeg laver det på en måde jeg er tilfreds med, skal han bare blande sig udenom - hvilket det også ender med.

Jeg har faktisk nået det meste af det jeg gerne ville herhjemme. Mangler kun at få vasket tre persienner, men de får lov til at vente. Min teori mht. lugten på den mindstes tidl. værelse, har holdt stik! Tror at det primært var hans seng der var syndebukken!

André har overraskende bedt mig om at komme forbi og gøre noget mere rent. Han får besøg af viceværten på torsdag, og synes alligevel der skal være lidt rent og ryddeligt, når han kommer. En sagsbehandler ringede den anden dag, da hun ikke havde nummeret på André! Spurte hende om muligheden for, om han kunne få noget hjælp i hverdagen. Ikke kun med rengøringen, men generelt! Hun sagde, at det ikke var hende som stod for dette, men gav mig et telefon nr. til en anden sagsbehandler. Hende vil jeg ringe til i næste uge!

Må hellere komme ud og se til min kage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tøsetur er publiceret 16/02-2013 14:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.