opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
4 måneder, 15 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Det er hvad der sker når man går i byen! Efter min svigerinde og jeg var færdig med at spise - tog vi på det samme værtshus, som jeg var sammen med Claus og Futte i den forrige weekend! Der sad tre luder og en lommetyv, så vi valgte at gå videre efter en øl. Forsatte hen på den pool bar, hvor min nevø arbejder. Han havde fri pga. han var ved at flytte sammen med kæresten! Undervejs i vores turne, skrev vi hver især lidt sammen med vores respektive mænd! Drillede Claus med at vi tog til Varde - hvilket han selvfølgelig var uforstående overfor, og spurte hvad vi ville der! Jamen vi skulle da ud og se på nogen bønder? Claus og svogeren tilsluttede os senere på pool baren. Ved ikke om de følte sig truget af bønderne?*smiler*. Idet at nevøen ikke var på baren - valgte vi at tage videre til et intimt værtshus! Har været der flere gange med Futte, men følte denne gang blæst ud! Hvorfor fanden skal musikken også være så højt? Imens vi var der, skrev nevøen, at han lige var ankommet til pool baren, så vi hoppede i en taxa og kørte retur! Da vi stod ud af taxaen, stod der nogle unge mennesker der skulle videre i byen. En ung pige sagde " nååå i kommer igen". Der følte jeg at det ikke var gået ubemærket hen, at vi var noget ældre end gennemsnittet! Pyt med det. Vi fandt nevøen, og havde det kanon sjovt sammen med ham og hans venner. Flere gange kom der en hen og gav min svigerinde et knus, "bare fordi" at det var nevøens mor! Sagde til hende, at hun skulle være stolt af hvor meget hans venner påskynder ham. Hun blev lidt fjalet over alt den opmærksomhed hun fik!
På et tidspunkt gik der en ung mand fra personalet rundt og tog billeder! Disse blev lagt ind på deres hjemmeside, så nu er vi der! Hver gang jeg ser et billede af mig selv, bliver jeg mindet om hvor fed jeg er. Hmm.... Alt i alt, så havde vi en kanon aften!

Talte i dag med min søns sagsbehandler. Hun fortalte, at de var påbegyndt at finde en løsning mht. at han får noget hjælp i hverdagen.! Vi (hans far og jeg) skulle have været ind og forsætte oprydningen ved ham, men da hans far så at det var ligesådan igen, meldte han fra! Vi blev enige om at lade det være, også med henblik på, at kommunen skal se tingenes tilstand som de er! Jeg er forbandet ked af den livevis han har, men jeg kan ikke gøre så meget andet end at være mor!
Der er en eller anden navngivet fjols der ringer i tide og utide, og vil tale med André! Han fatter ikke en meter af at han ikke er hos mig, og at jeg ikke gider at han ringer. Har dog valgt at tage telefonen hver gang, og noter div. nummerer han ringer fra. Man ved aldrig om det kan bruges til noget på et tidspunkt?

Det er godt at jeg ikke er provisionslønnet, som mine ansatte? I går kørte jeg hjem efter 8½ time, med et gennemsnit timeløn på 67,20 efter provision, og før skat. Det er selvfølgelig langt sjovere at køre i weekenden, men det er ikke nok til at dække udgifterne! Det ender med, at vi må ud og punktere nogle cykler, busser og biler*smiler igen*

Jeg skal til lægen i morgen. Må gå den tunge gang og bede om nogle flere sovepiller! Jeg hader at føle at jeg må gå tiggergang for at kunne sove. Der er jo mange indskærpelser omkring sovepiller-hvilket også er godt nok! Jeg er bare inde i en lang periode hvor søvnen driller så meget, at jeg har svært ved at fungere. Har haft rigtig mange "fridage" siden nytår pga. dette.
Jeg har stadig det meget svært ved erkendelsen, og ikke mindst accepten af at min far ikke er her mere! Samtidig fylder mine børns problemstillinger også utrolig meget i tankerne! Det er helt klart noget af det som terre meget på kræfterne.

Nu vil jeg med skam i livet smutte over efter cigaretter. Vores rygestop gik i vasken igen, men derfor er det ikke opgivet. Vi skal op på hesten igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Offentliggjort er publiceret 21/02-2013 19:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.