Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Mandag. Jeg er sikker på at mandag ligger med fødderne oppe og begge hænder nedsænket i Nivea hele weekenden, så den helt umærkeligt kan lægge sine smørbløde hænder om min hals og begynde at trykke til omkring morgengry.

Det er lang tid siden jeg har skrevet. Jeg har travlt på mit arbejde og har fundet fornyet tilfredsstillelse i nogle nye projekter. Men det er også det, der giver forøget travlhed. Jeg arbejder over og glæder mig usigeligt til at bruge min afspadsering på varme fuglepippende dage. En øl i hånden på Dronning Louises bro. En bog i favnen på Otto Krabbes Plads. Sushi i skyggen på Assistens.
Der er ellers ikke sket så meget. Jeg har ikke set mere til Mand Med Måne. Han slettede som forudsagt posten om hans ex samme formiddag, men jeg har sidenhen hørt at de er 'lidt' sammen igen. Well. Godt det samme. For Ung flirtede jeg lidt med i går. Men det er ret svært at score nogen, der står bag en bar. Yderligere flirtede jeg heftigt med en meget ung Gulvbas, som jeg har mødt igennem min kollega-smurf, men gad, da det kom til stykket, ikke rigtig at gå all-in. For Vattet hænger over mig, og spørger hele tiden om vi skal drikke øl og kaffe og what not.

Fredag spiste jeg pizza hos Bob. Og vi hørte gamle plader med Anne Linnet, som Bobben har en sær forkærlighed for. Tekster som "inde bag facaden, bliver jeg dolket i rouladen", gav en god bund for kreativ dialog. Hindbærroulade eller chokoladeroulade? Hans pladespiller misunder jeg og overvejer, om jeg måske også skal investere i sådan en. Så kunne jeg hente min fars gamle samling vinyler til København. Der er en masse lort, men også en masse fine ting. Pink Floyd. Dire Straits. Jethro Tull. Janis Joplin. Miles Davis. The Rolling Stones. The Doors.

Jeg er ikke gået i gang med en ny bog efter Freedom. Jeg var vild med Egans 'A visit from the Goonsquad', men Freedom sidder fast i mig på en helt anden måde. Jeg kan se personerne helt klart for mig. Katz ligner min gamle kollega Chris. Walther ligner min gamle klassekammerat Palle, cookiecutter glatkind. Patty er nok den eneste jeg ikke umiddelbart kan se for mig. Jeg mangler en ny bog. Men har alligevel ikke haft tid til at læse. Jeg savner allerede at skrive og tegne. Den fritid, der er tilbage efter arbejde går med venner, huslige adspredelser og med afslapning. Jeg har ikke rigtig haft energien til de helt store kreative udfoldelser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smørblød er publiceret 15/04-2013 01:10 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.