Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Pandekagekomfur
Peter
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Kaoset råder i mit liv kan dårligt holde styr på aftaler job privat min mor og ja alting roder..

På mit arbejde aftalte jeg med håndværker før ferien han skulle løse en opgave og derefter aflervere nøgle ved mine kolegaer.. her på 2, arbejdsdag kommer jeg så i tanke om aftalen åå finder ud af nøglen så ikke er aflerveret. forsøger så finde ud af hvor sagen den står og får at vide manden på opgaven ikke er i firmaet mere og de vil ringe til mig når ham der kender til sagen får tid.... hmm hvornår mon det så er..

På gomore lavede jeg for uger siden aftale med en der skulle med sydpå, senere kom et ønske fra min søn om at få 2 knalleter til Herning, jeg skriver til ham der skulle sydpå at vi skal en omvej til vejle.. så ringede han sagde han skulle altså kun til randers, jeg siger mon ikke det kan lade sig gøre jeg køre over randers også,, randersmanden trækker sig helt tilbage i ydmyghed og trækker sin tur tilbage, så kommer jeg hjem ser mail fra randersmanden han gerne vil med hvis muligt.. jeg kigger på tlf og vurdere mail er kommet efter vores tlfsamtale og siger det fint kan lade sig gøre..
så ændre jeg min tur på gomore til aalborg randers herning vejle ååå synes det hele er fantastisk.. Jeg har så her et døgn efter ikke fået svar på mail har til aften
så melder der sig en silkeborgpige der siger silkeborg er lige på vejen
ÅÅÅ hun har jo helt ret søger så bekræftigelse fra randersmand på mail + opringning + sms, ser så at randersmand-mail om at komme med alligevel er sendt før opringningen hvor han trak sig tilbage..
nu har jeg så skrevet til silkeborgpigen at min tur er rod og hun kan komme med enten til silkeborg eller til busstop i viborg (halv pris) men at jeg ikke kan sige før hun hopper ind hvor hun kommer af..
må hellere ind se om der mon er flere der vil med så jeg kan få ro i sjællen når bilen er fuld:-)

Fryser i sidste uge købte vi en ny kummefryser og den kan spare vildt meget strøm det viser sig så den ikke køler nok og siden i fredags har vi sat den på fast freze så termostaten ikke giver den pause, men kører uafbrudt..
vi købte vel så 4 l is og 2 kg kød og smed i fredag og så gik det da helt gal siden har tempraturen inde i fyseren været ca -9 grader.. åå ja det er jo bare ikke i orden håber vi får aftale med servicemontør torsdag så skittet igen kommer ovenpå...

nååå måske skal jeg bare finde sengen kan alligevel ikke rumme mere
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaos er publiceret 23/04-2013 23:00 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.