7 år siden

Ikke sove

Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
4 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
En mission i livet
Salomon
5 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
12 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Kan ikke sove denne nat, sååå prøver at stå op istedet hmm mon der er for mange tanker?

Bilen tjaaa udskiftning af brændstoffilter hjalp ikke den har haft 3 stop siden mekaniker i tirsdags, det er jo så stop jeg hurtigt kan ordne åbne motorhjelm af med udluftningsprop som ofte giver et sug så diesel sendes baglæns ned i tanken, derefter et par tryk på udluftningspumpen til dieselen igen fylder brændstof filteret på med proppen og på ca et minut er bilen klar til at køre videre,, alligevel irritere det mig at den driller sådan og det er jo heller ikke alle steder det er lige meget plads til at komme af vejen når den går ud..

I næste uge skal jeg på mit arbejde have oplært en ferieafløser hmm lidt spændt på det.. rygtet om ham er ikke så godt men må hvis heller tage det som det kommer.. men denne nat køre tankerne altså..

Mor tror egentlig hun har det rimeligt godt lige nu dog skal man aldrig vide sig sikker lige pludselig henter hun jo en eller anden pille hun tror hun mangler og sååå ligger hun ned igen,,
Fulgte et råd om at der fås små flasker med proteindrik på apoteket de var godt nok dyre 4 x 125 ml for 100 kr apoteket fortalte så at med lægens recept fik man 60 % rabat sååå nu har jeg snakket med lægen, mor skal have 2 om dagen mellem måltiderne i håbet om hun tager lidt på..

Rikkes (min niece) Konfirmation jaaa det gik rigtig godt synes Rikke så glad ud for det meste dog gik hun lidt ned under hendes fars tale da sangen lød "du er min datter med det lyse hår og smillehuller som din far godt ved hvorfor du har" faren har hvis sunget den mange gange gennem hendes liv mens hun har tæsket ham ååå mon ikke der skete noget lige der familien står jo også midt i en skilsmisse godt nok i enighed. skal altså også have ringet til Morten (lillebror) imorgen høre hvordan han har det, måske har han faktisk holdt sig stående skilsmissen igennem pga konfirmationen ååå hva så nu.. jeg fik ikke holdt tale til konfirmationen har hvis manglet ro overskud til at finde på.. måske blev den bedre uden mine ord på vejen :-)

Blomster på vej ned gennem jylland ville min kæreste til Skjoldelev planteskole ååå ja prisen var rigtig sååå alligevel kan jeg ikke forstå det måske er jeg bange for om der stadig kan blive et hjørne sidde i med en kop kaffe synes jo dårligt vi kan komme rundt i udestuen nu hoppende fra plet til plet, måske skal jeg bare tage det roligt sætte nogle over i drivhuset og når vi når til vinter og der ikke er plads til dem i den frostfri udestue ja så tager frosten dem jo og straks er der rydet lidt op. måske jeg her når solen kommer med de første stråler skal stille fuciaerne ud for sommeren, det må da hjælpe bare lidt.. eller er det mon bedre vente til efter plantemarked grundlovsdag så hun ikke tror vi har masser af plads til nye :-)

Skal altså også have sat en indbydelse sammen har besluttet at jeg vil prøve samle den gamle folkeskoleklasse denne sommer hvor det er 35 år siden vi gik ud åååå så må jeg jo have indbydelsen skrevet og ud :-)

Nå sikke jeg skriver te og indbydelse NU

Kan i have en rigtig god dag når i engang vågner:-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke sove er publiceret 11/05-2013 05:10 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.