Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 måned, 26 dage siden
Glaskuplen
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Ud fra de foreløbige blodprøver, er blodprocenten stadig i den lave ende af normalt, og kolesterollen lettere forhøjet. Hjertet bankede også lidt ekstra i hviletilstand, men en virus i kroppen er i bedring! Skal til blodprøve igen på fredag, og har samtidig bedt om en lungefunktionsundersøgelse!
Jeg havde, trods det at jeg synes at det er lidt hypokondrisk, skrevet en seddel med de gener jeg igennem noget tid har samlet sammen! De otte punkter er: træthed, udmattelse, koldsved, kortårnet, svimmelhed, følelse af væskemangel, kraftig hovedpine, samt kvalme! Måske ikke noget at sige til at jeg har haft det skidt? Lægen mener at der kan være flere faktorer i det. Bl.a. den fornylige påbegyndelse af p piller, kontra den megen medicin jeg får i forvejen, men også overgangsalderen kan spille ind! Talte om at få spiral igen, da den kan mindske de gener jeg har ved den kraftige menstruation.

Da jeg sygemeldte mig ved kommunen, skrev jeg pga. ildebefindende - hvilket heller ikke er forkert. Da jeg så fik et opfølgningsbrev i sidste uge, skrev jeg det samme som jeg havde oplyst lægen om! Blev i går ringet op af en fra sygedagpengekontoret. Hun kunne slet ikke forholde sig til noget som helst, og ville bede lægen om udtagelse! Det har jeg talt med lægen om, og det kan hun bare gøre..... De perioder hvor jeg har massive soveproblemer, har jeg tidl. delvis sygemeldt mig. Det tære utrolig meget på kræfterne og energien ikke at sove, men samtidig vil jeg også gerne køre i det omfang min krop tillader det! Men ak.. det fatter de heller ikke en meter af, selv om jeg har lægens opbakning. Så det bliver fremover sådan, at jeg sygemelder mig på fuld tid, selv om det er mig imod!

Jeg har fået sat Claus i gang i haven. Fredag i forrige uge hentede han 5 trailerfulde flis. Den mellemste og han kørte det ind i bedene på et par timer! Der skal endnu 3 trailerfulde til før det hele er dækket. Samtidig har "jeg" vedtaget, at der skal lægges fliser i et 2x20 meter tidl. bed - hvor vi har haft krydderurter. Disse har jeg nu begrænset til 7-8 store urtepotter i stedet. Vi har valgt at gøre haven så nem som muligt, da det ikke altid er tid til at kravle rundt derude.

Jeg drømte for noget tid siden, at jeg mødte min søster - hvilket fremover nok vil være meget usandsynlig at jeg gør! Spurte hende på en pæn måde, om hvorfor hun valgte mig og i store træk også vores far fra! Noget jeg aldrig har fået en forklaring på, og som nærer mig. Hun gjorde (i drømmen) som hun altid har været god til når der stilles krav -nemlig at gå sin vej- hvilket gjorde mig ked af det. Trods det at vi er som dag og nat, så savner jeg hende i mit liv.

Claus er ude og golfe, men tror nu at der skal mere held til end forstand til at vinde i dag. Det blæser helt vildt der ude!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overgang til hvad er publiceret 26/06-2013 18:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.