Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
4 måneder, 6 dage siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det ene øjeblik kan jeg føle mig fit for fight, og den næste nærmest kollapse (bogstaveligt). Er begyndt at tage jern og c vitamin, samt alm. vitaminer. Håber at svarene på blodprøverne giver et signal om hvad der er galt, for et eller andet må der være.

Hvis jeg skal sætte finderen på noget, så kan det være kosten! Det sidste års tid har jeg langsomt mistet lysten for kød. Ikke fordi at jeg ikke spiser det, men det er minimalt. Samtidig har jeg også svært ved at overholde spisetider når jeg er på arbejde! I weekenderne bliver det ofte til en klapsammen i farten - hvilket jeg godt ved, ikke er nok til at dække mine lange arbejdstider! Ved at Claus fremover vil være efter mig med dette-hvilket nok vil irritere mig, men ved også at det er for mit eget bedste!

Michelle var forbi i fredags, og André mandag. Hun fik mig overtalt til at tage med i storcenteret. Ved at det hver gang er en prøvelse for mig at gå i butikker med hende. Hun har ti øjne og de sidder på hendes fingere. Alt, og jeg mener ALT skal vendes og drejes! Jeg er og bliver aldrig den store shopper! Det er bare ind, rundere og ud igen. Hvis der ikke er noget der har fanget mine øjne undervejs, så er det ikke værd at samle på!!

André fortalte at han var blevet smidt ud af refugiet af politiet! En medarbejder mente sig truget af André havde en paintball pistol, som ifølge ham selv ikke virker! Fik besked på ikke at komme igen, eller kontakte stedet! Han bad mig om at hente hans Hus forbi taske, samt id-kort! Jeg valgte at sende "aben" videre, og bad ham om at kontakte hans sagsbehandler, enten ved kommunen eller misbrugscenteret. Ikke fordi at jeg ikke vil hjælpe ham, men han har brug for mere end hjælp til at hente hans ting! Håber snart at han jokker så meget i spinaten, at han kan få en dom!

Vi har været på noget af en rundtur i dag! Først kørte vi til Vejen og købte en badedragt, samt et par bh'er - til mig altså! Min (de)form gør, at jeg ikke har haft held med at finde en badedragt her i byen. Enten har der ikke været plads til mine bryster, eller også har den siddet forkert på maven! Bh'erne var Claus' ide, og jeg må erkende at den var god! Det viste sig faktisk, at jeg har haft en forkert opfattelse af min størrelse! Det er helt klart en forretning jeg vil benytte fremover.
Derefter kørte vi over til Metro i Kolding og købte krydderier. Jeg fik også købt nogen alm. konvolutter! Sidste gang kom jeg til at købt 1000 rudekuverter. Ikke at det betyder noget, da disse bliver brugt til ugeprint, men træls når man havde "regnet" med noget andet!
Da vi kom ud i bilen sagde Claus, at vil ligeså godt ringe og spørge om min svoger og svigerinde gav kaffe. De bor lidt uden for Vejle. De havde spurt om vi kom over lørdag mht. til at planlægge en dag i Milano, men det passede os ikke så godt. Heldigvis var de begge hjemme og gav kaffe! Fik dog ikke lavet de store aftaler, men aftale at vi begge undersøger mulighederne for det vil gerne vi se! Claus og jeg er nok lidt mere kulturelle end min svigerinde, som gerne vil ud og shoppe. Det er også fint med mig, da vi har 14 dage og de kun 4.

Jeg skal ind og have (fart) striber i morgen. Ikke at jeg normalvis får farve i håret, men prøvede det for nogen år siden, og det giver faktisk lidt ekstra liv deri! Så med "nye" bryster og ordnet hår, begynder jeg at se hel præsentabel ud *smiler*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bølgedal er publiceret 19/06-2013 23:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.