Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
9 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Så er det ved at være hverdag igen - men ikke helt, for det er næsten for varmt at lave ret meget. Vi må bestemt ikke klage over sommeren i år. Vi har en rigtig dejlig, varm sommer med mange skønne sommeraftener, hvor vi kan sidde ude. Det er svært at forestille sig, at en dag er det forbi. Så bliver det vejrskifte og for mange nok mere tåleligt vejr igen. I nat kom der en lille byge her hos os. Dog ikke mere end 1 mm. regn, men nok til lige at friske det hele op.

I et par dage har jeg gået og været lidt trist over hele min situation, (sygdom) men prøver at hanke op i mig selv og få det bedste ud af tilværelsen. Det kan jo ikke nytte noget - jeg må tage det, som det kommer og det er nok også det bedste på længere sigt. Alligevel kan det godt føles lidt uretfærdigt, at skulle døje med en kronisk sygdom i en forholdsvis ung alder. Nå, nu er jeg nok lidt navlebeskuende. Der er jo mange, som desværre er endnu hårdere ramt end mig - ¨så egentligt er det jo ikke så slemt for mig, men et eller andet sted er det alligevel til tider træls.

I formiddag gik jeg hel agurk i sommervarmen og fik gjort rent i mine køkkenskabe. Jeg startede fra morgenstunden og var færdig til middag. En del bøtter og skåle, som aldrig blev brugt, men bare stod og fyldte op, blev sorteret fra og så var der både luft og plads i skabene igen. Jeg hyggede mig med det. Tænker så godt, mens jeg arbejder og dejligt var det, da køkkenet stod skinnende rent. Resten af dagen tilbragte jeg i haven med familien og vanddunk og læsestof indenfor rækkevidde.

I lørdags fik jeg et hvepsestik på min ankel. Stikstedet hævede med det samme. Blev ved med at hæve og jeg fik ødemer i foden og op omkring anklen, så snart havde jeg næsten lår i skoen. Desuden var området omkring stikstedet ved at blive rødt og varmt. Til sidst måtte jeg til læge, men hvad kunne han gøre ved et hvepsestik, udover måske at give mig noget antihistamin. Det kunne han - jeg blev sat på penicillinkur - 1 tbl 3 gange daglig i 10 dage - og så lovede han, at al revl og krat derefter ville være væk fra mit ben. Jeg har ikke oplevet før, at et insektstik kunne give betændelse, som krævede penicillin. Nu to dage efter, at jeg er begyndt behandlingen er benet allerede meget pænere.

Det var så, hvad jeg havde tænkt mig at fortælle denne gang. Godnat og sov godt til mine læsere.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overskriften er væk. er publiceret 07/08-2003 23:40 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.