Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Det er ved at være sengetid. Det er ikke blevet til meget søvn i denne weekend. Mit vækkeur ringede, da jeg sov allerbedst. Jeg havde allermest lyst til, at vende mig om på den anden side og sove videre, men den gik ikke, Grandberg. Jeg måtte op og afsted på arbejde.

Det var begrænset, hvad vi lavede af aktiviteter i enheden. Det var for varmt at gå ture og det var for varmt at beskæftige os med noget indendøre. Beboerne var trætte, uoplagte og lettere irritable. Vi sørgede for, at tilbyde dem rigeligt med væske og vi passede på, at de ikke fik træk. Af gode grunde stod døre og vinduer jo oppe. Ja, vi skal passe på, at de gamle mennesker ikke får følgesygdomme, forårsaget af hedebølgen.

Min mand tog på fisketur i weekenden. Han ville ud på vandet og prøve at fange makrel. Det lykkedes ikke - desværre - for hvad er mere himmelsk end friskfanget makrel, lagt på grillen eller stegt på panden. Anne og jeg ville så hygge os herhjemme - lørdag aften, så vi kørte på pizzaria efter pitabrød med tun til Anne og pizza Domkirken til mig. Pizza Domkirken har oksekød som fyld og ovenpå salat og dressing. Vi tog maden med hjem og var også lige i døgneren efter cola, is og slik. Vi bor så langt ude på landet, at det ikke kan lade sig gøre at få bragt ud, uden at det snart er dyrere, end hvad pizzaen koster.

Jeg skriver vist en del om mad i mine tekster. Jeg kan godt lide mad, men det er dog begrænset, hvor meget jeg spiser. Efter at jeg er begyndt at tage medicin, bliver jeg hurtig mæt. Jeg har da også tabt nogle kiloer på denne konto - så nu er jeg fin slank og skruer mig fiks og færdig ned i en størrelse 40 - 42. Jeg går dog ikke og vejer mig. Kun i ny og næ, men for tiden er det helt udelukket. Af mystiske grunde er batteriet, som skulle sidde i badevægten, total og aldeles forsvundet. Hmmm.

Ellers er alt vel her. Humøret er OK, helbredet er fint, bortset fra mine fødder, som er opsvumlede af vand. Det føles som om jeg går på vat. Jeg er sikker på, at det er varmen, der er årsagen og måske.... min medicin. Og så fik jeg min årsopgørelse í går - og skattepenge tilbage. Ikke så meget, men for mig, en pæn lille klat.

Jeg vil ønske mine læsere en god nat med disse ord:

"Tænk dig glad. Koncentrer dig om at blive glad. Sæt alt ind på at tænke lykkelige tanker, så vil dit humør stige tilsvarende." (Paul Wilson)

Godnathilsen fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tænk dig glad. er publiceret 10/08-2003 23:13 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.