Julefrokost, -

7
Halina Abram...
6 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hey dagbog, - nå julefrokosten bliver nok ikke til noget med gutterne, - der er en der skal til panik bryllup. - på mit arbejde, kan jeg også tage med til julefrokost den 20ene...skulle skrive mig på en liste,..til en julegave, - vin eller chokolade. - Jeg er nu ret ligeglad med de julegaver..btw, musikken i dag, - er passenger med "let her go" syntes den var go den anden sang i går, der pludselig stod på min skærm..

Jeg er træt i dag, - jeg har holdt min maske på hele dagen :) smilet og været på, - timerne er som følger, de fleste gider ikke lave opgaver på tavlen, også selv om de ikke kan dem...og skal til prøve i dem, - jeg sagde ja for fanden til at gøre det 2 gange, - på tavlen! - fordi, jeg ved jeg skal til prøve i det..og det skal være lært inden onsdag..sååå, ANGRIB! det er nu man skal lave fejlene, til prøven er det surt...så jeg har snitten oppe, så meget jeg kan..

De fleste voksne, forstår nok, at det er den rette taktik til at lære noget..eller indstilling.. ekstra laget i forståelsen er bare, at selv om jeg virker frisk, og er klar med en god bemærkning..så køre jeg måske på 20% af min energi,..resten græder..resten er væk, og i gang med at konstatere, at der ingen kærlighed findes i mit liv..og at der intet håb findes..styrken jeg ville få tilbage, hvis jeg ikke havde ret..ville være enorm! -

og ja, mit 20% er stadig nok til at virke , - ok, - Ja, jeg bliver set på som træt..men når jeg så kan svare på alle spørgsmål, såååe, - ja, læreren i dag, sagde at jeg nok ikke var så træt som jeg så ud til... - jeg havde lige taget en slurk af en god morgen cola...det giver mig lige lidt til at kickstarte mit hoved..og jeg var på! - svarede på spørgsmålet inden han havde stillet det.. - ja, - bare for at være irriterende, - så afbrød jeg..som var den i en jeapody duel...og på den måde, virker jeg også mere frisk :) taktik ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julefrokost, - er publiceret 13/12-2013 15:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.