En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg har været til kontrol hos min neurolog i dag. Samtalen gik fint nok. Jeg skal lidt ned i medicindosering over de næste 4 uger.

Men bagefter skulle jeg ud til "vampyrerne" eller "blodsugerne" som jeg også kalder dem. Dvs. at jeg skulle ud og have taget blodprøver.

Det er egentlig ikke fordi jeg har noget imod at få taget blodprøver - bare de kan finde ud af at stikke rigtigt. Der var engang hvor jeg skulle have taget en blodprøve. Først prøvede hun to gange i den ene arm - uden held. Så kaldte hun på en anden sygeplejerske, der kom og prøvede i samme arm en gang og i den anden arm en gang - også uden held. Så kaldte de på en trejde sygeplejerske. Hun stak så i arm nr. 2 og ramte første gang. Da jeg gik derfra var jeg stukket 2 gange i den ene arm og 3 gange i den anden arm og jeg var bare så øm i flere dage bagefter. Begge mine arme var fyldt af blå og gule mærker i ca. 14 dage bagefter og mærkerne blev efterhånden sorte og blålilla. Jeg lignede en der var blevet mishandlet !!!

Nå, men hende der stak mig i dag var faktisk ret sød. Jeg fortalte hende på forhånd, at jeg var svær at stikke i, fordi jeg havde fået taget så mange blodprøver og mine årer derfor er så ødelagte. Men hun fandt en lille bitte tynd, spinkel åre, som hun mente kunne bruges. Så hun tog en - hvad hun kaldte en "lille, tynd baby-sommerfugle-nål" - og sørme om hun ikke ramte "plet" første gang hun stak !!

Det var ret hurtigt overstået - hun skulle "kun" have fyldt 4 glas. Jeg tror, at det tog under 5 minutter, så var jeg færdig, kunne tage min jakke og min taske og overlade stolen til det næste "offer". Men jeg forlod ikke sygehuset lige med det samme. Det gør jeg aldrig når jeg lige har fået taget en blodprøve. Så jeg gik ned i forhallen, købte mig en kop varm chokolade m/flødeskum og et stykke kage og satte mig ved et af bordene og nød det. Det er altid godt med lidt sødt når man har fået taget blodprøver og især når jeg skal kører hjem. Efter at have slappet af i en halv times tid, kørte jeg hjem.

Sidder lige nu og kigger på min arm - der hvor hun stak mig. Der er ingenting at se ! Kun en meget, meget lille rød prik, som man næsten skal bruge en lup for at se. Jo, hende der stak mig i dag var en af dem der er gode til at stikke - ingen tvivl om det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Vampyr-besøg" !!! er publiceret 01/09-2003 21:37 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.