Bestemt mig for prof. hjælp.

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
I går besøgte jeg en pige, der ligesom jeg har Parkinson. Jeg har lige skrevet en mail til hende med tak for sidst - men øv - min mail kom retur. Et eller andet er i vejen, så hun ikke kunne modtage den. Jeg må prøve senere.
Det er netop over Pennen, at jeg er kommet i kontakt med hende og jeg ved at hun læser dette, så derfor:

Kære du. Jeg vil gerne sige rigtig mange tak for i går. Det var et meget behageligt og gæstfrit besøg og tiden fløj afsted. Vi havde en masse at snakke om. Jeg var måske noget "mundlam", hvilket irriterer mig grænseløst - at være usikker, når jeg gerne ville fortælle dig så meget - men jeg føler en blokering. Jeg har fundet ud af, at for at få en afklaring med min sygdom i almindelighed og hele min tilværelse i særdeleshed, er det nødvendigt for mig, at få noget professionel hjælp. På mandag vil jeg bede min læge, om at få henvisning til en psykolog. Jeg håber og forventer så, at det giver pote. At han kan forløse nogle af mine blokeringer og at han kan give mig nogle redskaber til at bearbejde min krise/situation.
Tusind tak for i går. Det var givtig og jeg glæder mig til, at vi mødes igen. Om ikke før, så når vi skal til Grenå. Knus.

Jeg kørte en omvej hjem. Der var vejarbejde på den korteste og mest naturlige vej, men det havde jeg ikke lyst at køre i, så derfor kørte jeg en længere tur ud på landet hjemad. Jeg nød turen med et smukt landskab og god musik i radioen. Jeg skulle hjem og forberede lidt forskelligt til om aftenen, hvor vi fik alle børnene hjem til spisning. Vi var 9 ialt og havde en mega hyggelig aften sammen. Vor datter og svigersøn havde sidste "skud på stammen" med. En lille dværgsnawser-hvalp på 9 uger, der hedder Jobbe - børnevenligt navn. Sikker en sød lille sort udlklump, den er, men vokser sig jo hurtig stor. Det så så sjovt ud, når den, på sine små ben, stolpede og løb efter vor hund Sille - sort cooker spaniel, der pludselig lignede en kæmpe ved siden af Jobbe. Jobbe havde et hundebur med og pludselig var den bare træt og sov det meste af aftenen der - i fred for både Sille og de små børnebørn. Kathrine skulle også sove - da de ankom sidst på eftermiddagen. Først gik far en tur med hende i barnevognen - uden resultat - men da bedstemor så gik med hende, ja så varede det jo ikke længe, inden hun sov. (Stolt bedstemor)

Jeg skal lige en tur i byen og handle lidt ind - købe bryllupstelegram til et vennepars søn og svigerdatter og hente småting til i aften, hvor vi skal til Landsbyfest. Det starter med banko klokken 18.00. Gevinsterne er sponsoreret gaver fra os beboere i landsbyen, så jeg var henne med to gaver i går. (Jeg køber, som regel noget jeg godt selv kan li´, så det gør ingenting, om jeg selv vinder en af dem.) Bagefter er der spisning med helstegt gris - og så er der ellers fest med dans og musik. I aften vil jeg more mig og slippe mine hæmninger. En nabo sørger for nogle af mine drikkevarer - hæhæ - hans kone er et par gange i løbet af året, kommet med bukser, som var revnet - og, hvis jeg lige ville reparere dem for ham, ja så ville han give drikkevarer til festen, som altså løber af stabelen i aften. nu ser vi :o)

Så nu må jeg i omdrejninger. Jeg vil gerne ønske mine læsere en rigtig god weekend. Pas på jer selv derude. I er nærmest til det.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bestemt mig for prof. hjælp. er publiceret 06/09-2003 11:16 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.