Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
1 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
8 år siden
..en serie der kører på Kanal 5, i skrivende stund. Jeg er total fanget af det meget fine spind mellem eventyrerne, vist primært Brødrene Grimm.

En forfatter er kommet til byen, medbringende en skrivemaskine - der er bare lige det, at ingen fremmede (altså ikke-eventyrpersoner) kan komme ind/finde den hersens by. Der er både en nutidig verden og en parallel eventyr-verden, hvor personerne går igen. Snehvide kæmper for sin kærlighed både i nutiden, men også i eventyret. Jeg er solgt. Jeg er en sucker for eventyr. jeg elsker at de så fint får vævet det hele sammen, lidt ligesom Pyrus gjorde det i "Alletiders Eventyr", lige bortset fra at der i denne serie er mange flere afsnit at fordybe sig i.

Det gode ved den slags eventyr er - for mig - at der bliver reflekteret og tænkt godt og grundigt over de ting jeg selv oplever - mit eget lille eventyr om man vil.

Min lille hestebasse. Min skønne krikke, jeg har virkelig gjort et kæmpe scoop! En personlighed som ham, skal man lede rigtig længe efter. Og nu er der en knude på tråden, fordi sadlen ikke passer. Ikke alene passer sadlen ikke, men den sadelmager, som jeg har hjulpet, lagt arbejdstimer, flid og ihærdighed hos, har taget fusen på mig, og givet den mest elendige vejledning og hjælp nogensinde. Jeg skulle bare lægge et ekstra underlag under sadlen, så skulle der ikke være eller blive et problem. Derfor har massøren/fyssen netop diagnosticeret ham med sammenfaldne muskler, ømt sadelleje, ømhed over krydset og som bonus en ømhed nederst i højre balle. Der er booket tid hos to andre sadelmagere, jeg er røvtræt af ikke at få ordentlig hjælp og vejledning når det kommer til det der nok er aller aller vigtigst - sadlen. Og staklen har ondt efterhånden, det er ikke frustrerede streger han bedriver tiden med, det er smerter. Smerter i vendinger, smerter når der skal lægges ryg til og arbejdes, så han siger fra og bukker. I takt med at smerterne tager til, bliver buk-turene også mere voldsomme. Og beskeden fra sadelmageren, da hun kom for at følge op på sit arbejde? Prøv du bare - lammeskind under, så går det nok.. IDIOT!!! Jeg har lyst til at videresende samtlige regninger og følgeudgifter - udgifter til konkurrenterne. Ridemotivationen ligger på et minimum og forkælelsen står i højsædet i stalden. Der bliver brugt ekstra energi på hans boks - som stråler! Ingen spindelvæv, ingen sjavl i vandkoppen, ingen bidemærker på krybben, ingen møgklatter på væggen, ingen våde pletter i bunden, intet at sætte en finger på. Ikke en mudderplet at finde på kroppen overhovedet og der strigles til han skinner over hele kroppen og står total afslappet, med hængende hoved og bare nyder. Hovene tjekkes hver dag, det eneste der mangler er en halevask, men projektet er tilnærmelsesvist umuligt i øjeblikket - pløre og ren hale hænger dårligt sammen.

Teak - historien er så lang, så lang. Min stakkels kæreste, der er rigeligt at se på, at tænke over - ikke at mindst er der nok at gøre når kompagnonen er så kæmpe en klasse idiot!

Ja, jeg er på arbejde. Han er til juletamtam med sin mor, papfar, mormor og vist en fætter. Jeg savner ham, fra sofaen, hvor jeg pt er tvangsindlagt til at se en eller anden gudsforladt film.

..Og slut herfra, med et kæmpe brag fra gaden.. Jeg har ingen fordomme, men vi er på Frederiksberg og årsagen til balladen er de dårligt dansktalende, fra den anden side af gaden.

God jul..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Once upon a time.. er publiceret 23/12-2014 20:42 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.