Juletid
Gittepigen
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
2 måneder, 8 dage siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 10 måneder siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Kære.....har du det bedre nu ? Har du fået hvilet ud ? fornyede kræfter giver altid nye perspektiver og som regel mere positivt.

Ham jeg kyssede med i lørdags ringede i dag. Han var sød og fortalte at han havde det rigtig godt. Vores snak havde inspireret ham til at se på sin skilsmisse og ekskone på en ny måde og havde haft hende og hendes kæreste på besøg. Herligt. Jeg blev glad for at han ringede, som jeg sagde til ham. Men ok...han ringede for at fortælle at han havde betændelse....ja, på en pæn måde er det vel at fortælle mig at han havde en kønssygsom. Hmm.... *GG* jeg er sq ikk så heldig *GS* men jeg er ikke gal, som han også håbede jeg ikke var. Så får vi se om vi kysser sammen igen en dag. Det er ihvertfald en fyr, som er bevidst og søger et godt liv. Det synes jeg er et godt tegn for mig. Nu får vi se.....måske er han dét partyanimal som jeg synes jeg tit støder ind på.

Jeg er ude at køre taxa nu. Er lige hjemme og spise med min gode søn. Dejlig er han og havde dækket op til ham og mig. Spaghetti med ærter og ketchup - det er fint fint ;o) *GG*

Jeg ville lige sige hej og sige jeg har det godt.

I aftes var en veninde over, hvor vi så en dejlig film med noget piano og jazz. Det mindede mig om den tid, hvor jeg havde en masse skøn musik og sang. Jeg må skaffe mig et ordentligt anlæg og arrangere det bedre i min nye lejlighed

Og idag var jeg med familien til en masse lækkert mad, rensdyr og lammesteg, røget ørreder, kogte ørreder, rejer og en masse lækre kager. Iihh...hvor er livet da skønt:o)

Håber du har det godt, kære. Tænker på dig

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig weekend :o) er publiceret 14/09-2003 00:35 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.