at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
4 år siden
200
Jette Peters...
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
1 år, 5 måneder siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
5 måneder, 21 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
2 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
4 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
5 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
1 år, 10 måneder siden
En undskyldning til alle ...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
6 år siden
Hundetræning
Chellepigen
5 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
1 år, 10 måneder siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
4 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Da den ældste af drengene rejste til Dubai overtog den mellemste hans lejlighed. Han lavede en aftale med en af hans venner om, at han flyttede ind efter denne havde opsagt hans lejlighed! I tiden imellem overtagelsen af lejligheden og vennens indflytning, fik den mellemste lov til at bo ved hans bror. Betingelsen var at han skulle flytte når de blev til tre. Det er bare ikke sket... Selv om man skulle tro at alle dødsyge undskyldninger er brugt, så finder der flere vej. Den mellemste var en tur forbi i går da han skulle låne bilen, og fortalte om den håbløse situation. Fortalte at han (brormand) flere gange havde udvist en trugende og aggressiv adfærd overfor ham. Det er bare ikke okay! Fik Claus til at kontakte hans ex så de sammen kunne få ham videre! Hverken hans mor eller os ønsker ham inden for døren igen pga. hans opførsel! Han er 23 år og skal selv kunne tage ansvar for hans liv. Vi gider hvert fald ikke at tørre røv på ham.

I tidernes morgen gav vi alle ungerne en bankbog på 10,000,00 til deres konfirmation. For drengens vedkommende blev de brugt til et kørekort - hvilket vi var godt tilfreds med. Mindste manden var ikke det skarpeste hjørne da han og den mellemste var en tur i byen. Han blev fuld og træt og lagde sig til at sove i brormands bil. Det var også fint nok indtil han startede morteren for at få varmen og endvidere lod den være i frigier så den rullede! Det var der nogen der så og meldte ham. Det var bestemt også fair nok og vi priser os lykkelig for at han ikke havde prøvet på at køre! Han mistede kørekortet og sådan skulle det selvfølgelig være. Efterfølgende hvor han kunne generhverve kortet har han ikke gjort det. Det pisser mig noget af, da jeg immervæk har betalt de penge han har smidt ud af vinduet-hvilket jeg også har sagt til ham!

Han er igen-igen påbegyndt en uddannelse. Denne gang er det HF med henblik på at blive bio et eller andet? Havde en formodning om at det blev en kort fornøjelse, og jeg fik ret! Grundet en rygskade han fik inde ved militæret, mente han ikke at kunne følge timerne på en stol! Skolen var fair og lod ham tage fagene via fjernundervisning, med undtagelse af regning/matematik hvor han skulle møde op. Hverken det ene eller andet er blevet gjort, og jeg forventer snart at han kommer på kontanthjælp igen.

Grundet skaden blev han tilkendt en erstatning på 80.000 kr. De er alle sammen forsvundet som dug fra solen. Den mellemste berettede at omkring 30.000 kr. er brugt på tøj, og resten til tant og fjers i byen. Håber fandme at han har haft det sjovt!

Oven alt dette er han begyndt at styrke træne og er vokset sig unaturlig stor på kort tid. Har ydret mig over for Claus, at jeg tror at han har fået "hjælp" til dette! Ud fra det den mellemste har fortalt med hans temperament, så bestyrker det min mistanke! Den ældste stiller også spørgsmål ved hans brors rygsmerter, når han poster billeder af ham selv med vægte på 100 kg. Han ved om nogen hvad det betyder at have problemer med ryggen. Han har flere diskusprolapser og konstante smerter. Uden smertestillende, daglige rygøvelser og fys ville han nærmest være en grønsag.

Så nu har jeg fået luft ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget No surprises er publiceret 01/02-2016 20:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.