20 år siden

Skulle jeg have træningstøj med???

Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Tænk dig, idag da jeg kom hjem stod der en kæmpe buket blomster på mit sofabord.... der var tydeligvis ingen hjemme - og alligevel kaldte jeg på Jacob og ledte hele vores enormt!! store lejlighed igennem... Han er ikke kommet hjem endnu - jeg håber dog blomsterne er fra ham!!! :) undre mig dog lidt over hvordan han har haft tid til at købe dem..... måske har han en hjælpenisse i form af min søster....?!!!

I mandags var jeg nede i det lokale fitnesscenter og melde mig til et såkaldt Slankehold.... nå ja.. jeg må indrømme at jeg synes det er en liiiiille smule pinligt.... Prøver jo til stadighed at narre mig selv... Men jeg har besluttet at være ærlig om det! Jeg vejer altså de 15 kg. for meget...og det MÅ og SKAL der gøres noget ved - et løfte der efterhånden er rimlig slidt i min verden!!! Men dette føles rigtigt. Selv om jeg helst ville blive i min trygge buttede verden og æde slik og chips og lade mine såkaldte problemer ligge..... men hvis jeg vil have det bedre med mig selv og med andre.... tjaa så er det nu der skal handles..
Der er aecobics og bodybike 2 gange om ugen, man får lagt et styrketræningsprogram, og en diætist er der også inde i billedet..... Så nu kommer jeg igang!! Idag skulle jeg så ned og have lagt det famøse træningsprogram.... hæ hæ smarte mig.... "Skulle jeg have træningstøj med...????!!!" :) Griner stadig af mig selv!! Nå jeg fik målt min fedtprocent, blev vejet - ikke så slemt, sagde den supertynde søde fitnessinstruktør.... Næ, men det sidder squ heller ikke på dig vel!!! Nå, men rart at høre alligevel!!! :) Så nu skal jeg derhen ½ time i næste uge, for liiige at se om de der enormt store maskiner virkelig ikke kan lave kaffe, samtidig med at jeg laver maveøvelser....!! :)

I weekenden tager vi hjem til min mor og far og passer hus, mens de er på Samsø. Bilen er der også!! Det bliver dejligt - bare at komme lidt hjemmefra og hygge! Lørdag skal vi se min farmor, det glæder jeg mig til og samtidig frygter jeg det lidt. Det er ikke helt nemt at trøst hende, når hun bliver ked af det. Heldigvis er Mirtus og stjernefætter der også!!

Arbejdet er så som så i øjeblikket... der sker ikke det vilde. Mine opgaver er mildest talt temmelig kedelige. Jeg må vist tage mig sammen og åbne munden og bede om lidt mere udfordring!! hmmm... Tænker at de andre ikke kan lide mig... hvert et ord bliver vendt i mine tanker... hvad mente hun med det? Hvorfor spurgte han ikke mig... osv. osv. Jeg VED godt at det ikke gavner NOGET SOM HELST og prøver at tænke positivt. Jeg burde åbne munden, deltage og vise at jeg er der.... hmmm
Ønsker mig mere selvværd og selvtillid!!

Glæder mig over:
De kommende bodybike-timer
Min søde kæreste
Blomsterne på mit bord
Min søster - Luv U
Min kampgejst!!

Nu vil jeg kigge lidt på et af mine 4 breve...

Prøv at turde tør.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skulle jeg have træningstøj med??? er publiceret 09/10-2003 20:29 af Silja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.