Dobbelt cliffhanger

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie der ender, som i de berømte gamle dage, med at hovedpersonen bliver sat i en ualmindelig knibe ved historiens afslutning. Denne gang skal historien dog også startes med en fortsættelse på en foregående knibe. Lad det eventuelt være op til læseren selv at gætte lidt med i forbindelse med den foregående. Hvis du har besvaret den første Cliffhanger-skriveøvelse kan du eventuelt også benytte denne øvelse som en fortsættelse. "Cliffhanger" er en betegnelse der bruges når en afslutning i fx et afsnit i en TV-serie eller en bog er åben og intens, og efterlader seeren/læseren med ønske om at læse fortsættelsen hurtigst muligt.

Endnu et slag ramte mig på skulderen, denne gang resulterede det i at jeg væltede, og landede på den hårde asfalt.
Jeg rejste mig op igen, og skubbede til den største "hvad fanden er der galt med jer?!" råbte jeg, desværre er jeg ikke en af de stærkeste, faktisk nok det modsatte. Så jeg endte på jorden igen, denne gang med en meget rød og øm kind.
De sparkede mig, og det gjorde sikkert ondt, men jeg lagde ikke mærke til det. For vreden valgte at vise sig gennem saltede tårre der pludseligt begyndte at strømme ned fra mine kinder. Det var nok det værste der kunne ske.
jeg så op på ham den største, jov jeg havde ret. selvom jeg hurtigt prøvede at stoppe gråden med bagsiden af min hånd, så havde han set det, og nedværdigende kommentare havlede ned over mig- det gjorde meget mere ondt end slagene.
Jeg rejste mig endnu en gang op, og så ham i øjnene, jeg vidste godt at de to andre havde fat i mine arme, alligevel skulle jeg lige til at sige et eller andet virkelig ledt, men jeg indså at det ikke var så smart med flere blå mærker, derfor bøjede jeg til min egen skuffelse hovedet og fremstammede et u-u-undskyld. Jeg vidste præcis hvordan de ville have det, jeg vidste præcis hvor jeg skulle lægge trykket på ordet, og hvordan jeg skulle stamme en lille smule for at vise at jeg var bange for dem.
jeg hadede mig selv for det, jeg ønskede at jeg havde krafterne til at slå dem alle sammen ud af livet. Men det havde jeg ikke, og flere blå mærker var lig med flere spørgsmål fra min mor og søster som jeg ikke kunne besvare.
"Hvad sagde du!" råbte en af dem, "jeg kunne ikke høre det?" grinede en anden.
-er du måske døv dit dumme svin?- tænkte jeg, men jeg gentog selvfølgelig bare min undskylding, og gik ind til time.

Hjemmekundskab, det værste fag i historien, ikke fordi jeg havde specielt meget imod mad, men når man laver mad i skolen er det altid i grupper, og jeg ville helst være alene.
De andre ignorerede mig så jeg satte mig bare på en stol og koncentrerede mig om smerten i min skulder.
jeg hadede dem.
mit blik flakkede rundt, og standsede ved et eller andet blankt på bordet.
en kniv.

Skriv kommentar

Besvarelsen Endnu et slag er publiceret 10/07-2010 12:57 af Sine Simonsen (Sinegen) under skriveøvelsen Dobbelt cliffhanger.
Version 1 - 10/07-2010 12:57
Besvarelsen er på 397 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

13 år siden
#1 peterpedal
Hej en-pige :) jeg er fascineret over hvor godt du skiver, for det flyder bare derud af som i en børnebog. For at din cliffhanger med kniven skal fungere, synes jeg du skal fortælle at mobberne går i hendes egen klasse, for det mener jeg ikke der står. Elsker det med hadefaget :-D mvh PETER
13 år siden
13 år siden
#2 Cecilie Regitze Økjær (CecilieRegitze)
Meget fine cliffhangers begge to, og du skriver fint. Du maler et meget fornemt billede af din hovedperson på få linjer, og jeg kan tydeligt se hende for mig og mærke hende som person.

Tårer staves således og r på kommentarer i fjertal :-)

Super godt hvordan du lader: "En kniv" stå alene på sidste linje.

Mange hilsener
Cecilie.
13 år siden
13 år siden
#3 Sine Simonsen (Sinegen)
tusind tak xD
faktisk havde jeg tænkt mig at gøre mig umage med at rette osv... men så var der for mange ord så jeg brugte en del tid på at forkorte..
da jeg så var færdig med det så ville jeg gå igang med at rette... meen
så råbte min papmor at vi skulle spise (og hun var vist lidt sur) så jeg var altså bare nød til at sende den som den var xD
13 år siden