Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Forlygternes gule flimren danser for mine øjne. Mine hænder er stramt viklet om rattet, og jeg kan mærke læderet blive klistret under mine fingre. Jeg gasser op.
Det bobler af panik og eufori i mit indre. Denne hullede asfaltvej skal føre mig til friheden. Da jeg tænder for radioen, fylder en klistret popsang bilen, men jeg er ligeglad.
Jeg kan skimte hovedvejen i det fjerne, og salte tårer løber uden varsel ned af mine kinder. De skræmmer mig. Artige piger tuder ikke.
Pludselig dukker to ensomme lyskegler op i mit bakspejl, som en sulten ulv på jagt.
Jeg er fanget.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fanget er publiceret 07/05-2013 21:38 af F-R-A under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 07/05-2013 21:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Let og flydende tekst. Meget gribende :) Jeg kan godt lide dine sammenligninger og billedrigt sprog. Selvom det kun er hundrede ord, ser jeg billeder for mit indre øje, så det er rigtig flot klaret. :)

- Alexandrina :)
7 år siden
7 år siden
#2 Louise Hald (Hald)
Meget spændende, ville gerne læse mere.
7 år siden
7 år siden
#3 Astrid Harboe (bette o)
Hej,

Yes! Endelig en tekst med en cliffhanger! Så er der dømt spænding :) Har ikke en finger at sætte, og er enig med Hald: ville gerne læse mere, netop pga. den fine (irriterende) åbne slutning.

/Astrid
7 år siden
7 år siden
#4 Charlotte Hansen (Gry Marie)
Super;) simpelthen;)
7 år siden