Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Lyset forlader dine øjne, og med angsten for at forstå, vender jeg ryggen til dig, alt imens jeg knuger dynen tættere ind til mig. Du hulker sagte, og jeg fortrænger dine lyde med de uhåndterlige tanker der angriber mit sind. Jeg lader disse tanker opsluge mig, indtil dine ynk svinder ud og dine tårer tørrer ind i puden. Muren imellem os bliver højere. Bredere. Til sidst forsvinder du og dine lyde bag den. Som en blomst der visner, mærker jeg mine rødder give slip. Jeg lukker øjnene og lader tiden passere, for alt er alligevel glemt når vi vågner imorgen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Sengen er publiceret 20/05-2013 23:21 af Astrid Sørensen (Maoraw) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 4 - 23/05-2013 02:56
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Poul Brasch (Blækhuset)
Ja...noget u forløst kan man sove væk...tror jeg nok...for en stund. Fin tekst, der angiver meget følsomt en stemning mellem to mennesker.
Vh. Poul
7 år siden
7 år siden
#2 Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox)
Rigtig flot skrevet, meget gribende og godt fortalt.
7 år siden
7 år siden
#3 Jens-Jakob Kristiansen
Meget mystisk, og lader en del til fantasien. Sproget er der intet galt ved.
7 år siden
7 år siden
#4 Astrid Sørensen (Maoraw)
Tusind tak allesammen :P er glad for at du siger der ikke er noget galt ved sproget, det er da en start! (har aldrig rigtig været særlig god til bl.a. kommatering, jeg ved ikke lige om det var indbefattet i den sammenhæng, though) Jeg var også i tvivl om hvorvidt jeg kunne gøre dette meget "stille" handlingsforløb "actionpræget" - jeg forsøgte ved hjælp metaforerne, men jeg kan dog ikke umiddelbart selv se om det har den ønskede effekt. :)
7 år siden
7 år siden
#5 Emma Kristine Eliasen (Tusenfryd)
Det er en rigtig god tekst, med metaforer, som der fungerer som et rigtig fint virkemiddel, som netop giver en actionpræget handling baseret på følelsesregistreret, for selve handlingen er jo egentlig i sig selv ikke så interessant. Du har en rigtig god evne til at gøre noget meget lille, til noget actionpræget og interessant. Jeg ville rigtig gerne læse mere.
Desuden, du har et fantastisk ordforråd!
7 år siden