Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Pilene slog hårdt ned. Flere soldater blev skudt af deres heste, og selv med hårde stål brynjer på, kunne de ikke holde franskmændenes pile ude. Jeg jog blikket et kort sekund til den ene side, og uden videre faldt jeg direkte til jorden. Det blev helt sort, og jeg mærkede at det stivnede i min højre arm. Jeg rakte mig til brystet, og mærkede det. En pil havde boret sig igennem, og gravet sig halvejs ned i jorden. Det hele var slut. Nu begyndte mine øjne at blive tunge og alt føltes som slowmotion, jeg havde aldrig følt noget lignende...

Skriv kommentar

Besvarelsen Juli 1453 - Castillon er publiceret 16/08-2013 11:37 af Nicolai Nystrup-Eriksen (Nystrup1995) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 16/08-2013 11:37
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Tom Christian Holm Sloth
Min kommende roman udspiller sig også i en ældre tidsalder, så jeg ved hvilke problemer du står overfor når du skal beskrive nutidige tanker og følelser. Men et hint til dig kan bl.a. være, at skrive 'tiden stod stille', eller 'gik langsommere', i stedet for at skrive 'slowmotion'. Det passer ikke rigtigt ind her.
Men ellers en god lille historie, hvor du klemmer meget ind på lidt plads. Lyder som en begyndelse til et større værk :-)
7 år siden
7 år siden
#2 Human89
Synes du får udnyttet de 100 ord godt,som det bliver nævnt i tidligere kommentar ville effekten på være bedre hvis du havde brugt tidsvarende ord, kan godt lidt den i mine øje originale ide om at lave et drabble på en middelalder kampscene.
7 år siden
7 år siden
#3 Nicolai Nystrup-Eriksen (Nystrup1995)
"Fejlen" med hensyn til effekten og ordene, er blevet rettet til i mit originale manuskript. Det er faktisk en del af et større projekt jeg arbejder på her for tiden. Så tak for jeres mening. :-)
7 år siden