Replikker

Opgavebeskrivelse

Forsøg ved hjælp af mest mulig dialog at vise hvordan en indkøbstur i et supermarked foregår, hvis man er enten en træt mor efter 8 timers arbejde, med to trætte og sultne børn på slæb - en fortravlet forretningsmand, der egentlig havde glemt alt om sin bryllupsdag - eller en forelsket og genert ung pige, der får øje på sin udkårne ovre ved colaerne.

Hun stod og kiggede på cd'er i butikken, mens hun lyttede til sit musikbibliotek på telefonen og ventede på, at hendes åndssvage forældre og tumpede lillebror skulle blive færdige med deres runde.

"Hvorfor kunne de ikke bare gå direkte, men nej, de går en hel tur rundt for vi kommer her slet ikke hver fredag eller en gang om dagen, mumlede hun og satte cd'en på plads, mens hun kiggede op. "SHIT!," hvæsede hun og dukkede bag en hylde.

"David, 18 år, halvt italiensk. Mørkt, krøllet, åh så dejligt hår, brune øjne der fanger dig og gylden hud du bare må røre hvis du kunne," sagde hun lavt og forstillede sig, at det var en historie, hun skrev på og ikke noget, der skete lige nu. Hun tillod sig at drømme.

"David tjekker light-colaen. Han stiller den tilbage og kigger sig omkring som om at han kan høre mig. Han tager den almindelig cola og drejer flasken rundt mellem hænderne. Kigger på den med et neutralt ansigtsudtryk og en afslappet holdning. Der er tilbud på colaerne, to halvliters for 25 kroner. Han stiller den tilbage og griber efter den uden sukker. Kigger på den og stiller den tilbage. Åh, de læber. De bevæger sig nu, mens han tænker på at tage en af de tre eller to af den ene. Han er klædt i en mørkeblå jakke, cowboybukser og All Stars." Hun kvalte et hvin og drejede rundt om sig selv. "Der kommer hun, smuk og uimodståelig. Hendes mørkebrune hår krøller let og svajer fra side til side mens hun nærmer sig sit bytte. Brysterne er perfekte, ansigtet guddommeligt og figuren idealet for tusinder af andre piger i byen. Hun smiler til ham, lægger en hånd på hans skulder og hvisker..."

"Mie, hvad laver du?"

Hun åbner øjnene. "Øh, øh, øh."

"Mie?"

"H-Hej, mor."

"Hvem er det?"

"Det er David, du ved, fra tredje g."

"Nå ja, David."

"Er det ikke ham, du er vild med?"

"Hold mund, stump."

"Vild med?"

Shit, tænker hun.

"Ja-øh, du ved. Du er rimelig cool og sådan."

"Ah, på den måde."

"Ja, den måde."

"Kom nu, Mie. Du var så utålmodig for lidt siden, du kunne næsten ikke vente med at komme ud herfra."

"Ja, far." Hun kiggede kort på ham. "Hej, David." Og så skyndte hun sig efter familien med knaldrøde kinder og et knap så diskret slag i sin brors baghoved med flad hånd.

"Hey!"

"Vi ses, Mie.."

Skriv kommentar

Besvarelsen Crush me er publiceret 02/04-2014 12:54 af Kischii Hikikomori (Talan) under skriveøvelsen Replikker.
Version 1 - 02/04-2014 12:54
Besvarelsen er på 408 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.