Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det var nu, det skete. Tre individer med hver deres våben pegende imod den ved siden af; opgørets time.
Men begyndelsen havde nu heller ikke været særlig velfungerende. De havde været flere i banden, mange flere. Men af en eller anden grund, så skulle politiet dukke op lige med det samme - også havde det ligesom ført til, at de kun var tre personer i dette øjeblik.
Der var ingen af dem, der følte nogen former for glæde i dette øjeblik. Det hele var bare en stor misforståelse. Had. Forræderi. Disse to ting blev kombineret, da skudene lød rundt omkring.

Skriv kommentar

Besvarelsen MEXICAN STANDOFF er publiceret 06/02-2019 21:32 af Alf Fills under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 06/02-2019 21:32
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 1 måned siden
#1 Bjarke Pedersen (Sjællænderen)
jeg synes personligt at det er sjovt at sætte en film, op på den måde altså det giver et sjovt perspektiv, på det man allerede kender. Det synes jeg er pisse fedt! dog vil jeg så også sige at man kunne måske lege lidt mere med det, måske gøre noget nyt ud af det eller noget. Så man kan få dit eget perspektiv
1 år, 1 måned siden