Western

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i det vilde vesten. Altså en western, gerne med vaskeægte helt og led skurk, og hvad der nu ellers hører sig til. Brug gerne mange sanser i beskrivelsen. Der skal affyres mindst ét skud undervejs i historien. Du vælger selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Little Bill kom ridende ligeså stille ind i "The Village". Han havde reddet rundt på må og få igennem de sidste 14 dage uden overhovedet at have været i bad. Han var udmærket klar over at han lugtede værre end en ged i brunst, og han trængte også til et ordentligt måltid mad, for han havde ikke spist andet end bønne stuvning den sidste uge, og derfor trængte han godt og grundigt til smagen af en god steg.
Da han kom ind i "The Village" bemærkede han en besynderlig stilhed og, at der ikke var en eneste person på gaden.
Pludselig fløj der med med skud omkring ørerne på ham, og en stemme råbte: "Hallo fremmede, jeg tror at det vil være bedst, hvis du forlader byen med det samme" Det havde Little Bill absolut ikke tænkt sig at gøre, for der var 3 ugers ridt til den næste landsby, så han svarede. " Er der ikke mulighed for at en fremmed kan få sig et bad, og et ordentligt måltid mad inden du smider ham ud af byen igen"
" Du kan ride ned og smide dig i søen og fange en fisk...så forsvind" sagde stemmen.
Det var satans, tænkte Little Bill. "Her kommer jeg fredeligt ridende, så skal den idiot sgu ikke smide mig ud af byen, før jeg er kommet ind i den, og jeg vil forøvrigt hellere dø som en mand i kamp, end jeg vil dø af lugten af mig selv, for den lugt tager sgu snart livet af mig".
"Er du frisk på et væddemål" ? råbte Little Bill.
" For jeg vil vædde min gamle krikke på, at jeg skyder bedre end dig"
Han havde dårligt talt færdig før en mand på ca 2 mtr. stod foran ham.
Little Bill hoppede af hesten, og i det samme han ramte jorden, skreg manden af grin. Han grinede så tårene trillede og klaskede sig på lårene af morskab imens han gnækkede. "Dig, din lille gnalling, tror du virkelig, at du kan skyde bedre end mig. I samme øjeblik han sagde det trak Little Bill sin pistol og skød manden i knæene, så han faldt omkuld. "Nu er vi vist på bølgelængde " sagde Little Bill og fyrede endnu et skud af, hvor han denne gang ramte manden lige mellem øjnene.
Der gik ikke fem minutter før "The Village" beboere stod foran ham, og begejstret udbrød. " Du har da virkelig bevist for os hvad det vil sige at være lille og kløgtig".
Det viste sig, at Little Bill ikke var mere end en 75 cm høj mand af dværgvækst, og hvad får man så ud af sådan en historie. "Jo, man skal huske ikke at skue hunden på hårene, for i den sidste ende er det, det indre der tæller".

Skriv kommentar

Besvarelsen Little Bill er publiceret 26/10-2019 01:19 af Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) under skriveøvelsen Western.
Version 1 - 26/10-2019 01:19
Besvarelsen er på 461 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.