37 år

Online 1953 dage siden

Svala Rossella Ferrazzo

Svala Rossella

"Du brænder ild", sagde han.
Jeg var ikke sikker på, hvad han mente. I hvert fald ikke dengang.
Men han havde ret - det ved jeg nu.
... Jeg er Svala og jeg brænder ild igennem ord. De er mit fristed, mit helle - min måde at mærke magien, vi mennesker synes at negligere.
Ord virker helende og som en virkelighedsflugt for mig. At skabe et univers, man selv er herre over, giver mig en ubeskrivelig forløsning.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 19/09-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 37 år · Vandmanden
Tekster publiceret 2014 (2) · 2013 (16) · 2012 (21)
Kommentarer 2014 (7) · 2012 (71)
Flest kommentarer til Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa) · Anna-Sophie Ellen Duvald (frk. Duvald) · Anders Haue (Milgram) · Lise Damsgaard Andersen · Nadja Anker Nielsen (Sunshine-Lover)
Flest kommentarer fra Martin K. Hansen (Dusty) · Jan Kristoffersen (JanK) · Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa) · Vagn Grønkilde (Lbn55) · Julie Gry Carstensen (digterinden)
Dagbogsindlæg 2013 (1) · 2012 (6)
Digte
11 år siden
Sikke et fint digt. · Er vild med den første del, især. Der er noget ... "Finurligt" over det. Noget insisterende ligegyldigt over stemning, som virkelig drager mig!
Janni Pedersen
Digte
11 år siden
Smukt. · Lukkede øjnene efterfølgende og var der i mit sind. · En vidunderlig oplevelse at læse dit digt!
Digte
11 år siden
Årh... Vil gerne skrive noget konstruktivt til dette smukke digt, til dine smukke ord. Jeg har dog svært ved det, da jeg sidder tilbage med ikke er mening og forståelse, men følelser i flor. Dine ord ... [...]
Kortprosa
11 år siden
Fin, fin tekst. · Ved ikke om du får skrevet dig varm eller om det er rent tilfælde, at de sidste linjer er mine yndlings, men ... De sidste linjer, fra: "undrer mig over de blå øjne der aldrig kigger o... [...]
Digte
11 år siden
Kan ikke helt sætte finger på, men der er et eller andet ved det her digt, der taler til mig. En dejlig lethed i måden ordene bliver brugt på!
Digte
11 år siden
Jeg kan rigtig, rigtig godt lide det her! · Der er nogle virkelig lækre sætninger, der maler billeder på nethinden.
Blandede tekster
11 år siden
Uuh, fik lige anbefalet denne tekst af Mikala. Det er jeg ret glad for. Det var en sand fornøjelse at læse!
Digte
11 år siden
Puha... · Det er det mest intense, jeg længe har læst. · Jeg har kuldegysninger på vandring gennem kroppen, flere minutter efter sidste ord er læst. Jeg ved, at jeg bør kommentere dette, fordi min reaktio... [...]
Digte
11 år siden
Hvor er det dog vidunderligt. · Sådan et digt, man har - eller jeg - har lyst til at ramme ind, hænge op på væggen i stuen, så jeg altid kan læse og glædes derved!
Digte
11 år siden
Lækkert digt. · Er normalt ikke til rim i digte, men disse lå rigtig dejligt i munden - jeg nød at læse hver linje!
Digte
11 år siden
Puha, for et væmmeligt digt! · ... Men yderst medrivende - tak for det.
Digte
11 år siden
Kan ikke helt forklare hvorfor, men jeg nød at læse disse ord! · Det er tilpas sært i sin opbygning, og alligevel med så fine vendinger, der bare binder det hele sammen. Dejligt!
Digte
11 år siden
Meget interessant lille digt! · Ville ønske jeg havde noget godt og konstruktivt at skrive, men kan ikke rigtig finde ordene. Vil bare fortælle at ordene rørte ved noget i mig.
Noveller
11 år siden
Jeg fik faktisk kuldegysninger! · Nu får du lige mine tanker frit fra leveren: · Var grebet af din tekst med det samme, ikke på den stormfulde måde, det hele starter lidt "tungt", men havde alligevel lyst... [...]
Digte
11 år siden
JA! · For pokker, dette digt er virkelig, virkelig godt. · Der er et godt flow, ordene er finurlige og alligevel kræver det læserens opmærksomhed. · Jeg smilede hele vejen igennem. · Godt gået!
Digte
11 år siden
Blev meget grebet af stemningen!
Digte
11 år siden
Lækker ordleg/spil! · En fornøjelse at læse.
Digte
11 år siden
Synes, der er nogle rigtig gode elementer i dette digt. Troløs og rodløs i samme strofe er genialt.
Digte
11 år siden
Muligvis mit ydlingsdigt so far på denne side! · Det var opløftende at falde over dine ord.
Digte
11 år siden
Jeg synes, der er nogle rigtig fine elementer i dette digt. · Er især vild med starten, hvor du leger med ordene "for evigt" og "altid". Det hænger godt sammen, flyder!
Digte
11 år siden
Vidunderlig læsning. Gennemarbejdet eller ej. Fik mig til at smile!
Kortprosa
11 år siden
(selv)erkendelsen i disse ord er yderst rammende! · Det er fantastisk at falde over tekster, hvor man helt automatisk sætter sig selv i hovedrollens sted. Omend det naturligvis ikke er rare følelser, så... [...]
Digte
11 år siden
Jeg er fuldstændig vild med rytmen i dette digt. · Er ikke sikker på, jeg fuldstændig forstår efter de første gennemlæsninger, men faktisk er det en af de ting, der tiltaler mig ekstra meget ved det.
Digte
11 år siden
Åh! · Jeg har tårer i øjnene. · Det er længe siden, jeg har ladet mig røre af andres ord. Men for pokker da. · Min erfaring fortæller mig, at sådanne tekster, tit indeholder et strejf (måske mere) af real... [...]

Nye brugere