9Som blommen i et æg!
Jeg har altid fået af vide · 'Du har det som blommen i et æg!' · Men ... [...]
Digte · følelser, ungdom, kulturdebat
5 år siden
4Er der et kursus mod min intolerance?
Ja, jeg er intolerant, men er det · virkelig så negativt, som jeg s... [...]
Klummen
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Carla Krogh Hansen (f. 1993)
Ja, jeg er intolerant, men er det
virkelig så negativt, som jeg synes
det har tendens til at lyde? Ja du
er praktisk talt det modsatte, af at
være tolerant. Men jeg vil prøve og
vende udtrykket til det positive.

Ja, at være intolerant er noget man er, når man enten ikke har even eller lysten, til at sætte sig ind i andres situation. Nogen ville sige, at man svigter sine medmennesker. Andre ville kalde en, en egoist og andre med lidt større ord-forråd, ville kalde en narcissistisk. De ord kommer selvfølgelig, fra de tolerante, de tolerante er godtroende, de er naive i det de ikke tænker, før de handler. Velkommen tilbage til 60-70'erne, hvor alle bare var de gode og da vi holdt sammen lige meget hvad. Hvad sker der Ramboo, er du trådt lige ud af Narnia eller hvad? Jeg står ved, at jeg er intolerant! Og det synes jeg ikke, at man skal skamme sig over at sige, ja vi lever i det her forkvaklede samfund, hvor man ikke må sige hvad man tænker! jeg er intolerant fordi jeg ikke har lyst, til at sætte mig ind i andres situation. En af grundene er, at jeg aldrig selv har lært at tale om hvordan jeg føler, og hvordan kan man hjælpe andre, hvis man ikke en gang, kan tale om sine egne følelser? Så kald mig egoistisk, narcissistisk, men det er sådan jeg har valgt at være! Jeg gør det, for ikke at få sagt noget forkert, og skabe en langt mere trykket stemning, end der er i forvejen.

'Sometimes Silence Is The Best Answer'
** Sjov drejning **

deles: to-le-ran-ce

= evne el. vilje til at forstå andres tænkemåde og handlinger

Når jeg debattere med andre, som siger de er tolerante, så er de tolerante med alt andet, end at være åben overfor min intolerance, hmm er det at være dobbeltmoralsk, ville nogle spørge. Det virker ikke som om, de har sat sig ind i hvordan vi intolerante, har vores holdninger. Når jeg fortæller jeg er intolerant, betyder det jo heller ikke jeg altid er det! Jeg har bare en tendens til, (i de fleste tilfælde) at være det.

Jeg har oplevet at folk spiller tøffelhelten, når de fortæller de er tolerante, som om det skulle give pluspoint, eller det gør dem til et bedre menneske at sige det. Jamen hvis det er kuren på et godt menneske, at fortælle noget om sig selv, som man tydeligvis ikke er, så er det ikke noget for mig. Hellere være ærlig og en 'spade' i andres øjne, end en løgner og en 'superhelt'. Vi opfører os nogle vi slet ikke er! - Jeg tror man ville få et chok, hvis man egentlig opdagede hvordan personer man kender godt, i virkeligheden er!

At være populær er en vigtig ting for os, det synes jeg da i den grad også, så måske skal jeg bare til at være tolerant, og på den måde 'komme ind i varmen'. Men skal popularitet definere og forme os, til noget vi ikke er - Hmm i 2015 skal du, så bare vent til 2016!

- Findes der evt. Et kursus?
Er der et kursus for min intolerance?
Forfatterbemærkninger
Min første publicering herinde - det er en klumme jeg har skrevet om (min) intolerance - Den var til skriftlig fremstilling 8. klasse og fik 12 for den. Håber du kan lide den - Btw, så ELSKER jeg konstruktiv kritik

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/07-2015 21:16 af Carla Krogh Hansen (Krogh) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 534 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.