3Lus
Lauras hovedbund har kløet de sidste par dage. Jeg har lovet mig ... [...]
Blandede tekster
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Olsen (f. 1979)
Lauras hovedbund har kløet de sidste par dage. Jeg har lovet mig selv at støvsuge æggeblommen ud af gulvtæppet idag. Alle mine gode idéer tager så lang tid. Laura kan ikke lide at tegne. Det tager for lang tid, siger hun. Jake råber "hjæææælp". Der er ingen gribekrog. Laura synger "du du du duut". Jeg har en gammel traktor i mit skur. Hvis jeg bliver søsyg, bliver jeg måske til en havfrue.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/03-2018 14:39 af Laura Olsen (Majsemus) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 72 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.