Er så inderlig træt

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Det har stået på en par uger nu. Det er et meget typisk tegn på at jeg har været hård ved mig selv. Ikke arbejdsmæssigt, men psykisk. Jeg ansøgte for noget tid siden politiet om aktindsigt mht. politirapport, samt obduktionsrapport. Havde for lang tid siden talt med en betjent telefonisk, som gennemgik obduktionsrapporten. På det tidspunkt var jeg ikke modtagelig for den information, og havde i store træk glemt hvad der blev sagt. Jeg ved ikke hvad jeg ville få ud af det, men tænkte " jeg gav hende livet og hun tog det?" Jeg ville i bund og grund vide hvad der gik så galt? Kunne huske at hun havde sporstoffer af mange forskellige arter, som ikke havde en aktiv virkning mere. Men hold da op hvor listen var lang. Som jeg kunne læse, så var de aktive stoffer:
Stesolid
Matadon
Suboxone
Hash
og Benzodiazepin
Gik let hen over hvad hendes lever, nyre, hjerte og hjerne vejede. Hæftede mig dog ved at hun havde en godartet kræftknude i skjoldbruskkirtlen, samt fedtlever. ... Kunne se at den obduktion politiet forlangte, kostede den nette sum af 9600.00. Dernæst gennemgik vi politirapporten mht. hændelsesforløbet. Det var alt sammen foregået ved en bekendt hun havde. De havde "hygget sig" og var begge faldet i søvn. Han vågnede på et tidspunkt og kunne se at der var noget galt. Havde ringet 112. Selv om de ihærdig havde forsøgt genoplivning, så blev hun erklæret død kl. 06.57. I forbindelse med udredning af hændelsesforløbet, havde politiet konfiskeret en alenlang mængde stoffer. Noget der i mine øjne kunne tyde på at han var pusher. Allerede omkring kl. 08.00 kom politiet og vækkede mig, og meddelte at alt tydede på at det var min datter, og de gerne ville have mig med på sygehuset til ligsyn! Da vi kom derind (Claus og jeg) havde de end ikke taget div. slanger og hjertemaskinen af - hvilket jeg i dag synes var for dårlig. Fortryder at jeg ikke gjorde det. Dernæst gik møllen i gang med underretning af hendes far og bedemand etc. Har fået hendes telefon åbent og set at hun havde sendt et billede til en hun kendte. På det billede der var taget kl. 01.18, kunne jeg se at hun havde 7-8 forskellige piller i hånden, samt et bord hvor der stod en energidrik og hashbon. Dette billede var den sidste livstegn fra hende. Jeg er ikke sur eller harm på denne bekendt, da det var hendes egen valg at indtage div.


Det som var lidt spooky var, at jeg havde meget tandpine den nat og kunne ikke falde i søvn. Søvnen indtraf omkring det tidspunkt hun døde, og da politiet kom - havde jeg ikke tandpine mere. Fik dog trukket tanden ud senere på dagen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er så inderlig træt er publiceret 04/01-2020 18:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.