Den deprimerede psykopat, sex og nye mennesker

Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
10 år gik der med Teak, så sprang han ud som deprimeret psykopat. Jeg brugte præcis 4 dage på at pakke alle mine ting sammen og komme væk.

Boede først et par uger hjemme hos mine forældre. Derefter var de væk en lille uges tid, i sommerhus med min søster, det gav fred og ro til mig. Der blev tænkt, spekuleret, pakket sammen igen og så rykkede jeg i sommerhus, ejet af et par bekendte til mine forældre.

Sommerhuset er perfekt. Ganske, ganske tæt ved vandet. Går ture med hunden dagligt, i gummistøvler og elsker at soppe i vandkanten. Det er pivkoldt, men det renser.

Især sex var dårligt, og har egentlig altid været det, så min første reaktion var at finde et dating-site for at få et rebound-knald. Jeg har set - hmm, lad os bare kalde ham "Grey", to gange.. Første gang var vanvittig fantastisk god sex.. To the moon og jeg har aldrig prøvet noget vildere.. Det er sandt hvad de siger, at mænd bliver bedre med alderen.. Wauv!

Han er ældre end mig, blandt andet, nysgerrig, udfordrende, udforskende, legende og ligeværdig. Ikke som Teak, der viste sig at være en gigantisk manipulator og psykisk super ond. Alarmklokkerne har ringet længe, men man er fanget der, indtil man slipper ud af det. Måske kommer der en dagbog om rejsen - måske gør der ikke.

Jeg har startet op hos en psykolog. Psykopaters negative evner "smitter" til de mennesker de er sammen med, og jeg er så bange for at blive som han var. Min nye psykolog er ikke bekymret. Jeg er inderst inde heller ikke, men omvendt, nogle ting gør man ubevidst. Jeg er ikke "fucked up" af det jeg har været igennem, fordi jeg havde læst hvad der ville ske allerede flere år inden der reelt skete noget. Jeg var forberedt. De rigtige ting stod i mit navn, de sidste ting har jeg efterladt, sagt pænt farvel. Magter alligevel ikke spise ved "vores" spisebord, hygge i "vores" sofa eller endnu værre - sove videre i den seng VI har delt.. Nope, nyt må der til, når den tid kommer. Sommerhuset er møbleret, så behovet er ikke akut..

Det er gået i hårdknude med huset, og jeg skal have taget mig sammen til at få sendt papirer afsted til advokaten. Det kræver meget af mig, kan jeg mærke, men Grey er i høj grad med til at give mig energi og ændre hele min selvopfattelse til noget der er LANGT bedre end det nogensinde har været før.

Det er så vildt, efter 10 år sammen med en der egentlig ikke har gjort noget som helst bedre, nu pludselig at sidde sammen med en, der bare springer rammerne for hvad jeg troede var realistisk at opnå.. Hvor lang tid det skal vare med Grey, tør jeg ikke tænke på. Jeg fortalte min psykolog om ham, om hvorvidt der var kærestepotentiale og jeg turde næsten ikke svare på spørgsmålet.. Hans hverdag er en drøm.. Jeg kunne rykke ind i alt det jeg altid har vidst at jeg gerne ville have.. Sport, plads, respekt, tillid og ligeværdighed.. Han er selvstændig, jeg er selvstændig, så der er stor forståelse for at der skal arbejdes og jeg kan arbejde uden dårlig samvittighed. Arbejde igennem. Også om aftenen - fordi det kan han også.
Der er lang tid imellem vi ses, men det gør det bare så meget intenst NÅR vi så ses. Sulten og begærligt. Jeg elsker opmærksomheden jeg får fra ham. Elsker at vokse sammen med ham og bare tage imod.
Om han er et rebound? Måske - nej - ikke som jeg havde tænkt det i hvert fald.. Et rebound er et knald, måske godt, måske dårligt, men som ikke gentager sig.. Som ikke vokser, bliver til mere eller som bare fader ud.. Grey vokser på mig, fordi han vokser med mig.. Vi kommunikerer total flydende og jeg har efterhånden fået banket den væg ned omkring mig, som er min "mur".. Lade ham komme igennem den, med hans ligefremme måde at være på..
Der er mange flere tanker i mit hoved, min psykolog synes han lyder som det helt rigtige match.. Moden, selvsikker og ved hvor han er i sit liv og hvad han vil - samtidig er der plads til en mere i det..

Derudover, er livet dejligt.. Der er styr på hestene og hunden.. Min kost er lagt om til noget jeg godt kan lide, så jeg skrumper stille og roligt ind og er ved at finde ind til gode, gamle Femi.. Jeg har savnet hende helt vildt.. Energien jeg havde som stille vender tilbage.. Nyder at ride min hest, velredet som den er.. Jeg er stadig rasende stolt over at Tina Lund var interesseret i at få ham med til Dubai, så må man dæleme godt give sig selv et godt klap på skulderen altså..

Jeg er spændt på hvor jeg ender henne, når jeg engang er i mål.. Jeg har spist lidt for meget slik her i starten, men det gamle crave med chips osv., er væk. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidste har spist chips.. Jeg har brudt 83 kg grænsen, som jeg har kæmpet med i gud ved hvor lang tid..
Næste delmål er at nå at bryde de 82 kg også.. Det er nogle genstridige nogen, der har sat sig der, så jeg er gået i gang med at løbetræne det jeg nu kan, med min smadrede krop. Det føltes himmelsk at blive forpustet igen.. Det sætter gang i evnen til at svede igen, påvirker mine evner som rytter, som lige bliver mange gange forbedret.. Må hjem og have fat på træningsmåtten, så jeg kan få lavet nogle supplerende gulvøvelser.. Få brugt min krop, styrket, trænet og få fundet den der følelse frem igen, som man får når man har trænet, slidt, ast og mast og rykket sig..
Fik løbet en km, bare en enkelt, men det kan i den grad mærkes og jeg kan ikke vente til at jeg kan komme ud igen.. Skubbe grænsen.. Det behøver ikke at gå stærkt, men det må dæleme gerne kunne holdes længere.. Der er helt sikkert noget god grundform at bygge videre på fra al staldarbejdet og alle gåturene med hunden, men det skal dog stadig ruskes op igen..

Jeg har savnet min krop, savnet at bruge den, savnet at være en såkaldt "sportsidiot", som Teak yndede at kalde det.. So be it, jeg er gladere uden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den deprimerede psykopat, sex og nye mennesker er publiceret 18/12-2020 14:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.