sulten
Sunstar31
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
No name girl
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Og hvad sker der så.. Joooo! Jeg sidder på Jude's sofa og venter på at han kommer hjem. Her har jeg så siddet i, små 10 minutter.. Selvfølgelig først efter at jeg lige fik et gevaldigt problem med maven, så jeg måtte ud og raket skide ned i hans toilet. Vinduet står åbent. NØEJ min mave er sur på mig! Ved ikke om det er nervøsitet, panik eller bare dårlig planlægninge som lige er ved at indhente mig en lille bitte smule..

Jeg kom i går. Jeg fiser afsted i morgen tidlig igen..

Jeg brænder lidt efter at der skal ske noget, bare ET eller andet, men der sker ikke det helt vilde. Aner ikke hvornår han kommer hjem, hvad han lige laver, hvad og hvad og hvad.. Jeg ved at jeg har bøffet hans sædvanlige parkeringsplads.. Men derudover, ved jeg ikke ret meget..

Jeg bliver lidt bekymret. Ikke for noget bestemt, men bare.. Han er godt nok meget træt, meget doven - og alligevel skarp nok. Vores rutine er sofa, film, falde i søvn, knalde og sove. Jeg er slem til at sove HELT ovre på hans side af sengen og i nat har han åbenbart sovet elendigt. Vist endda haft mareridt. Holy moly! Jeg har sovet temmelig godt, men jeg fik også halvdelen af den massage han skyldte - ehm - det er han nu i grunden rimelig god til - den anden halvdel venter formentlig nu her i dag..

Ehm.. Jeg bliver træt af mig selv.. Jeg snappede ham, spurgte om han snart var hjemme - og hvad kommer der retur? En snap af en sixpack Pepsi Max. Drak den sidste i går, selvfølgelig skal der være Max til maden i aften, damn altså.. Og skal man gå videre, så har har ordnet seng, langt min (hans) nattrøje frem på samme seng, lagt pænt sammen og fikset mit dulegrej så det ikke ligner en eksplosion i hans vindueskarm..

Vi snakkede i går, han er åbenbart en værre lille lort.. En rigtig, udspekuleret, lille lort forklædt som mors dreng.. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det skriger af issues, og jeg gad godt grave i dem, men jeg tror ikke han er klar endnu..

Jeg gad godt vide, hvorfor han er så forskanset.. Hvorfor han er så forhippet på at beskytte sig selv.. Er det rollen som far eller hvad i al verden har han at bøvle med, som gør at der bare er så lukket land..

Han er lige kommet ind af døren, har sagt hej. Jeg har spurgt hvor træt han er på 10-skala, han mener selv han ligger på en solid 9'er. Hm. Der røg den plan da vist, med at slæbe ham ud og kigge på møbler sammen med mig. Nå, det er der ikke noget at gøre ved.
Gad godt have hans input i forhold til der der sofabord, farver, osv.

Nogen har taget hans parkeringsplads for anden dag i streg, det er selvfølgelig mega træls, men det var så heller ikke værre end at det bare var en ekstra bygning længere, så pointen var vist egentlig, at det bare var brok.

Nå, væk fra sofaen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Come home.. er publiceret 24/03-2021 16:51 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.