7 måneder, 27 dage siden

Ridser, blomster, hegn og mit nye hjem..

Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
6 måneder, 25 dage siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
4 måneder, 27 dage siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
10 måneder, 25 dage siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
1 år, 2 måneder siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Sikke en vild uge!

Grey tog med i Ikea. Vi mødtes derude, han var en engel hele vejen igennem og vi hyggede os. Naturligt, ikke akavet og bare super godt at se ham igen.

Bustede trailerstikket på min hestetrailer, så jeg fik lov at låne hans. Som jeg så præsterede at ridse, da jeg kom tilbage til sommerhuset. Pis pis pis! Ridsede også min egen bil, endnu mere pis! Bekendte med det samme. Han blev ikke sur, overhovedet. Havde jeg ellers frygtet, men tror helt ærligt han har lidt glemt det efterhånden. Meget vand er i hvert fald løbet gennem åen siden, er det ikke det man siger? Tror alt er godt.. Vi skal mødes i morgen i Svendborg til gåtur.. Inden skal jeg helst have fået styr på hytten, der kommer nemlig gæster til aftensmad.. Søster, baby, mand, kusine og søn kommer på besøg. Det bliver så hyggeligt. Må se om jeg kan få hængt lampe op inden, så der ikke er helt mørkt i stuen, efter solnedgang.

Jude kom forbi torsdag sent på eftermiddagen. Fiskede efter at få hjælp til at samle mit Ikea, og han bed på krogen. Vi knoklede på hele aftenen og blev færdige med fem pax sektioner. Vildt fedt at få hjælp til. De var ikke bare samlet, de var også rejst op, skruet sammen, pap ryddet væk, tørret af og støvsuget og klar til dagen efter, hvor pigerne kom til samling af skuffer og maling.

Vi var færdige 21:30 og han var træt.. Han funderede over hvad han skulle sove i, og jeg tilbød at køre til Horsens. Han gloede på mig som var jeg faldet ned fra månen. Vi sov på min midlertidige 90 cm brede seng. Snakkede til kl 2:30 om natten og sov godt alligevel, eller så godt man nu kan, på 90 delte cm.
Han havde taget en blomst med. En plante i en potte, en lilje af en art. Først havde han været afsted uden at købe noget - men på vej tilbage ombestemte han sig, vendte om og kørte tilbage og købte så den her. Der var tænkt over farver både på blomsten og potten. Vild med det. Blev glad, gav ham en krammer for det og pakkede ud og gav den vand. Note to self: læs op på hvad den kræver af pasning i morgen.

Jeg blev klogere på hans liv, Hvordan hans mor døde, hvordan ham og eksen var gledet fra hinanden og at det var ham der gerne ville have en baby. Han er en god far. Linjer, regler og så ellers samvær, når han har hende. Elsker at høre ham fortælle.

Der blev knaldet hele tre gange denne gang. Bedre og bedre hver gang. Han giver lidt mere af sig selv hver gang, holder mindre tilbage. Samme gør jeg, måske det kan mærkes? Jeg råhygger i hans selskab. Jeg synes jeg kan mærke, at han hygger mindst lige så meget. Der er faldet et par komplimenter af, så det går den rigtige vej. Nyder det, hver gang vi ses og det gør vi heldigvis ofte. Tænker at sove hos ham fra søndag til mandag, hvis det passer ind hos ham. Han er sød.
Savner mere interesse fra ham når vi snakker, han måtte gerne spørge mere ind til mig, men det gør han bare ikke åbenbart.. Må spørge hvorfor.. Måske.. Vi ser..
Indrømmede at jeg gerne ville have ham med til stand-up i efteråret.. Det ville han gerne.. Uh! Det giver håb!

Min far og mor hjælper alt det de kan med det nye. Der bliver vasket, ordnet og lavet handy ting på huset for fuld skrue. Min far ævler løs om det skide hegn, så jeg er godt igang med at blive træt og irriteret på ham. Men pyt, nu er det købt og jeg ser frem til at få det sat op, så jeg kan få hunden hjem. Han er pt hos mine forældre, så længe jeg ikke har noget hegn her.

Mit nye hjem er fantastisk. Der går lidt tid med at få alle møblerne, men de kommer dumpende stille og roligt.

Seng på fredag. Køleskab og ny støvsuger også på fredag. Stole midt i april. Sofa i uge 31.

Har maling i håret og blå mærker over det hele af at slæbe skrammel rundt. Jeg elsker hvert sekund. Glæder mig til at falde helt på plads. Få shoppet det sidste. Der er slet ikke så langt i mål nu, som der har været.

Mangler knager i gangen, mangler at pakke et par flyttekasser ud og sætte de der lamper op. Mangler at samle en skænk og sætte kys i mit klædeskab. Alt i alt.. Jo tak, her går det godt.

Jude skriver hver dag, hele dagen igennem. Det er fantastisk. Der er mere kød på, mere humor. Det går den rigtige vej.

Smed ham en venneanmodning på face, den har han så ikke svaret på endnu, men pyt med det, måske det kræver en snak.

Og nu vil vi jeg sove, i morgen bliver endnu en lang dag.

Roger over - update done, håber I har det godt.

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ridser, blomster, hegn og mit nye hjem.. er publiceret 03/04-2021 23:45 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.