3 år siden

Tømmer lige rygsækken.

Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Molly og X
Enantiodrom
9 dage siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej.

Jeg sad lige og tænkte på en god overskrift, men den må skrives efter indlægget. Jeg ved ikke, hvad jeg helt vil fortælle i dag. Påsken startede godt i torsdags, med en bror og søster tur i naturen. Vi skulle sove i telt, lave mad over bål og gå en laaaang tur. Det var perfekt til at lufte mine tanker og jeg fik vendt situationen med min bror - både det med min nyfundne vrede til min idiot af en x-chef og hvordan datinglivet i Corona efterlader mig ensom. Det var virkelig rart, og han er så dejlig objektiv og bare sådan lidt, "Jamen sådan er livet.". Der er ikke så meget, hvad nu hvis og du bør gøre det her. Det gider man nogen gange ikke høre på.

Efter en søvnløs nat i telt, fordi hvem sover overhovedet godt i et telt, gik turen hjem til de gamle. Og både fredag og lørdag blev brugt på familien. Jeg vil dog lige nævne, at jeg så DRUK. Den fik mig til at reflektere over mit eget alkoholforbrug. Jeg har et højt alkoholforbrug, men kun fordi jeg nyder det. Hvis jeg skal være ærlig, så drikker jeg nok et glas vin 2-3 gange i ugen og så har jeg ofte weekender, hvor jeg både drikker fredag og lørdag. Weekenderne kan ofte blive til et par flasker hver aften med vennerne. Så når jeg drikker 3-4 gange i ugen, er det meget mere end det anbefalede. Jeg har dog aldrig følt, at det var et problem. Nu vil jeg dog gerne teste det af og ikke drikker i 19 dage - 19, fordi at den 21 åbner de op for barer osv, så jeg ved, at hvis nogen spurgte så ville jeg tage afsted. Men 19 dage er også lang tid, jeg har dog ingen planer i kalenderen med alkohol i hele april, så jeg tænkte, at det var nu. Så kan jeg også undgå alkohol depressionen, som jeg tit kan få efter en våd aften.

Da jeg kom hjem i går aftes, fik jeg et migræne anfald og måtte sidde og spytte i en spand for kvalmen. Aftenen blev derfor opslugt af smerter og jeg sov kl. 21. Jeg vågnede så kl. 03 i nat uden migræne, men blot en træls hovedpine. Men jeg har fået en ting med at tænke på min gamle chef der om natten. Han dukker op med knive eller på anden måde prøver at overfalde mig. Så jeg spilder en masse skrækscenarier i mit hoved. I nat var jeg på en bar, hvor han pludselig overfaldt mig og det andet øjeblik var jeg tilbage i sengen og kunne høre puslelyde og en dør der åbnede sig, hvor han stod i døråbningen med en kniv og jeg gennemgik, hvad jeg ville sige til politiet i telefonen. Det er ved at blive en træls vane, som jeg kun kan huske, at jeg har gjort med gyserfilm, som jeg har set. Jeg må hellere vende det med psykologen, når jeg skal se hende igen snart.

Når, men det blev en god sammenblanding af alt muligt, som jeg lige skulle af med. Jeg fik tømt min rygsæk udover dig.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tømmer lige rygsækken. er publiceret 04/04-2021 08:14 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.