Første dag.
Neola
6 måneder, 28 dage siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 måneder, 23 dage siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik lige mit loot i star wars spillet, men noget fik mig til at tænke alle argumenterne igennem, som de religiøse er kommet med. Jeg faldt især over et, - det med at religion kan give noget "åndeligt" hvad det så end er, eller en form for ro eller trykhed. Så er det bare jeg tænker, at det ikke gør den rigtig. Til gengæld synes jeg det er ret lækkert, at livet ikke bare er en test, og at der ikke venter nogen diktator på os, når vi dør. Jeg finder også en kæmpe næsten bevægende følelse, når jeg tænker på hvor stort universet er. Vi har kun set en lille brøkdel af det..et univers der stadig udvider sig. Det får mig altid til at tænke på deres næste, - at dette er skabt til os argument. Desværre nej, selv på jorden er det færre områder vi mennesker kan leve, end der er hvor vi kan. Vi er en vandpyt, der har udviklet os til, at kunne leve der hvor vi gør..via tilpasselse..det kan blandt andet ses på vores pigment..og hvordan ville vi, eller andre ha set ud..hvis betingelserne på jorden havde været anderledes..

alle disse ord flyver igennem mit hoved, så snart jeg høre det mindste. Jeg var ved at forsøge at skrive det alt sammen ned i en bog, som en slags interview..men efter kapitel 1. fik jeg ikke gået videre. Jeg ville ha lavet det som et opslags værk over alle argumenter. Fra de ydre til de indre...men omfanget blev for stort, og jeg følte et vis behov for at linke til den viden der hørte med..det gjorde bare omfanget endnu større..

Jeg har ondt i hovedet nu..aaaargh..Alle ordene..de køre igennem min hjerne som togene på en banegård..og nu skal jeg snart sove..come on, - why cant i just think of porn..

selv om jeg beundre dette univers vi lever i, omfanget af det..med "Sole" der er mange gange større end vores egen..så spekulere jeg også på, hvordan livet ser ud på nogle af de andre planeter..for der må være noget..omend livet ikke handler om hvor klog man er, men om hvor god man er til at overleve. Hvilket kan være faktore som hastighed, udholdenhed eller rå styrke..Mennesket er i øvrigt nogen lunde udholdende...viste en anden video mig...ah, alt information.,.det vælter ind over mit hoved..det er lagret..Hjerne, find nu Ro! please, min hovedpine bliver værre og værre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ro er publiceret 16/05-2021 23:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.