2 måneder, 14 dage siden

Don't ask..

Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
6 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg skriver med den her fyr. Han er 42 år gammel, han har to børn og han har dem hver anden uge. I den her weekend skal de blandt andet til farmors 70 års fødselsdag. De var der i går og hjalp med at dække bord og klippe julepynt samt pynte op.
Jeg har allerede fået billeder af både ham, børnene og hans søster. Jeg gad godt vide om de ved hvad han laver.

Han virker super flink, ressource stærk og så er han er rolig. Jeg bruger rigtig god tid på at fornemme den her gang og jeg prøver hverken at presse eller forcere noget som helst. Det gør egentlig bare at jeg har lejlighed til at slappe af.

Vi skal på date på torsdag og jeg har lavet ham styrte det 100%. Først var det meningen at vi skulle ud og spise og i biografen. Det synes jeg sådan set var fint nok men han vil gerne mere. Han havde en yderligere ide og straks blev jeg let bekymret. Jeg spurgte ind til hvad det var og det viser sig at han bare vil gå en tur uden om en eller anden sø. Harmløst og på samme måde også seriøst.

Vi har snakket om alt i mellem himmel og jord. På intet tidspunkt har snakken været drejet over på sex. Det virker på en eller anden måde respektfuldt ikke at tale om sex. Jeg har ikke lyst til eller brug for at tale med ham om det endnu, men det kan være det kommer. Lige nu er det bare rart og samtidig vækker det tillid hos mig, at han ikke presser. Han har ikke snakket om at jeg arbejder alt for meget eller at mit liv er sindssygt. Han er selvstændig ligesom mig og han arbejder også en del. Forleden aften grinede vi af det og snakkede om at tage på ferie.

Vi kunne ikke rigtig blive enige om hvem af os der trængte mest. Til gengæld er vi fuldkommen enige om både destination og formålet med ferien. Der skal slappes af. Samtidig så gør det heller ikke noget, hvis det ikke er jordens billigste ferie. Det skal være et godt hotel og der må gerne være kort til både pool og strand. Værelset behøver ikke at være så lille så man føler man bor i en tændstikæske. Det skal være plads luft og ro. Lidt fitness mulighed for massage og anden wellness gør heller ikke noget.

Det eneste "men" jeg kan komme i tanke om er det faktum at han umiddelbart ikke søger en kæreste. Jeg tjekkede op på det i morges inden jeg åbnede dagbogen og der stod det. Han han søger kvinder og sexpartnere. Kæreste er ikke listet. Det hænger bare ikke sammen med det jeg oplever.

Han er skide sød. Han kommer med små komplimenter og han vil tydeligvis gerne forsørge. Vi væddede om resultatet på fodboldkampen forleden og jeg foreslog, at han satte præmien op. Jeg var ved at falde ned af stolen. Hvis jeg vandt, ville han tage mig med på spa weekend. Igen, ikke så meget som et ord om sex. Det handlede udelukkende om at slappe af. Vi snakkede om planlægning og mulig ferie. Ligesom mig, så skal han planlægge, hvis det skal kunne lade sig gøre, men det kan han sagtens.

Der er gået flere dage med snak, det er hver dag, det er uanset hvad han laver og det til trods.. Nul snak om sex.. Jeg har ikke tænkt mig at tage hul på den byld, om det så er kalkulerende eller hvad det er, I don't know.. Jeg har tænkt mig i fulde drag at nyde det.. Nyde daten på torsdag, nyde at jeg ikke har bestemt noget, nyde det og bare.. Slappe af og være mig selv.. Ingen bekymringer, bare.. Slappe af..

Hvis han bare ville knalde, så kan jeg ikke se hvorfor han skulle sende så mange billeder af sine børn. Hvorfor han skulle dele deres familiehygge.

Hvis han bare ville knalde, jamen så.. Så havde han allerede spurgt efter billeder, men det gør han ikke..

Det er befriende rart...

God søndag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Don't ask.. er publiceret 14/11-2021 07:55 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.