1 år, 7 måneder siden

Vigtig for mig

Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg har lige svaret på et kønsindlæg. Det har jeg gjort, ikke fordi det er det vigtigste spørgsmål i verden, - men fordi jeg som ateist mener at det er vigtigt, at vise at vi ikke alle mener det samme på det spørgsmål. Ligeså rationelle og logiske andre ateister kan være på religions spørgsmålet, ligeså forkerte kan de være på det spørgsmål, - folk tror tit at vi alle mener det samme som AS. Jeg vil ikke tages til indtægt for deres holdninger på det spørgsmål, - så derfor er jeg nød til at melde ud, og komme ud af busken på det spørgsmål. Jeg er ikke medlem af AS i øvrigt, - for jeg er ikke enige i deres andre holdninger. Hvis jeg ikke gjorde det, og var meldt ind. så ville jeg være ligeså dårlig som religiøse. Religiøse, der stadig er medlem at diverse kirker, selv om disse har begået uhyrligheder, som den enkelte ikke kan være enige i. Folk kan være ligeså ateistiske dvs uden tro på en gud, eller ligeså troende selv om de ikke er medlem af en kirke... men er man medlem, så kan man ikke fortænke nogen i, at mene at man står til indtægt for organisationens gerninger og holdninger.

Køns spørgsmålet kan ikke afgøres på følelser, - for vi som mennesker, er vandt til at bruge vores øjne til at komme frem til, hvad der er sandt og hvad der er falsk. Dvs, hvis du ikke ligner svampebob firkant, så er der ingen der vil benævne dig som en sådan, - ligner du ikke et flertal, så er der ingen der vil benævne dig som sådan..fordi følelser er ikke metoden til for mennesker at komme frem til sandheden, - vores øjne er i stedet vidt brugt i den videnskabelige metode. på samme måde, som jeg ikke ser folks gud nogen steder, eller en sådans gerninger.. Jeg ser i stedet naturen.. og føler folk der er en... desværre, men følelserne har ikke vist sig i virkeligheden.. så hvordan skulle jeg tror på dem?

Jeg har fuld forståelse for dem, der ligner noget andet end det naturen siger.. vores øjne er nok til at bedømme folk i første omgang, - skal vedkommende være med i sport, er der dog flere krav.. da en mand der er trænet, som bliver til kvinde.. ville kunne smadre kvinderes rekorder. Jeg ved godt, folk ikke vil se den sandhed... men se lidt på youtube, der vil man kunne se videoer, med kvinder imod mænd i sport.. kvinderne har ikke en chance.. man kan kalde mig hvad man vil for at sige det, - men det er sandheden. Hvis mennesker der er født som kvinder, skal ha en chance i sport..er det vigtigt at man ikke blander alt sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vigtig for mig er publiceret 05/09-2022 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.