1 år, 3 måneder siden

hovedpine og ingen søvn

Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hej dagbog, - Jeg har stadig ikke kunnet sove, for slim der sætter sig når jeg forsøger. Det har bevirket, at jeg har en tiltagende hovedpine.

Jeg var dog forbi FB, - og så et traditionelt indlæg, der var lige til højrebenet. Det var den klassiske med, at nogle var racister fordi de kritiserede en religion. Så jeg brugte mit spørgsmål, - det som jeg selv har fundet på! - lidt stolt har man vel lov at være. Normalt bruger jeg alle andres ord, da så mange folk har lavet arbejdet med at bygge dem op før mig. Det var spørgsmålet om, hvilken race jeg blev da jeg meldte mig ud af folkekirken som ateist. Tilsat den åbenlyse forklaring om, at folk i lang tid selvfølgelig har haft den tro, at tro har noget med race at gøre.. uden at ville sammenligne med hitler, der vist også så religion som race. Problemet er bare, at det man kan melde sig ind og ud af, i form af om man har en tro eller ej, ikke har noget med race at gøre.. vi snakker ikke om, hvorfra man kommer eller hudfarve.. som ville gå ind i den kategori, hvis man ikke som jeg ser det hele som 1 stor menneskelig race, - hvor folk tager fejl på forskellige måder.

Jeg fik et par hurtige likes på det, - men det er ikke det vigtige. Det vigtige vil være, hvis folk ser mit spørgsmål og tænker.. hmmm, der er noget om det.. det spørgsmål vil jeg også bruge. Det vil være langt bedre.

jeg fik også skrevet til vedkommende fra indien, at jeg ikke tror på disney eventyret om kærlighed, Når jeg kigger handler kvinderne altid ud fra deres krav. Hvad kan man gøre for hende, hvad er ens status niveau. Har man det korrekte højde, for hun skal da ha høje sko på, også skal man stadig være højere.. eller vægt. Men kærligheden vi er flasket op med er ubetinget. Man elsker fordi man er på bølge længde, eller ser noget i vedkommende man gerne vil bruge mere tid sammen med. None of it is f..ing money. Kærlighed er en drøm, en illusion - Den med, at man skal elske sig selv først, - er også bullshit. Man kan godt elske sig selv, eller det modsatte.. uden at folk kan se noget som helst... Med mindre folk har en eller anden syg teori om, at jeg går i kødet på andre, og tør.. ikke fordi jeg stoler på mig selv, og har det godt med mig selv, - men fordi jeg hader mig selv? hvis det var tilfældet, ville jeg nok ikke ha den selvtillid som jeg har.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hovedpine og ingen søvn er publiceret 09/12-2022 17:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.