6 måneder, 29 dage siden

Flytning; når mit sind belastes

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 3 måneder siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nu er vi flyttet. Det har været nogle ekstremt hårde dage. Jeg brød mentalt fuldstændig ned, og kunne ikke være særlig behjælpelig med noget, lige efter vi fik tingene ned i lejligheden. Jeg er stadig ikke ovenpå, her 3 dage efter. Men føler dog der er bedring. Jeg skal bare sove meget. Bliver udkørt i løbet af ingen tid.

Dagen hvor vi flyttede, kunne jeg nærmest ikke være i mig selv. Vi havde heldigvis købt os til et flyttefirma, hvilket viste sig at være en billig og yderst effektiv løsning. Det hjalp, for vi skulle ikke gøre noget selv. Vi har bare ikke fået det hele med, af eget valg, fordi der er ting der ikke kunne nå at blive pakket inden. Fx. garagen. Men flytningen var alligevel traumatisk for mig, det er så rædselsfuldt at flytte, og er perfekt til at opbygge tusindvis af kaostanker og katastrofetanker. Men nu er vi her, og jeg sidder i stuen omgivet af flyttekasser, skrammel, en sovende shih tzu og en kop kaffe. TV-et kan ikke sættes op, fordi de ben vi bestilte til det, ikke er kommet. Så vi har ikke set tv i 3 dage. Vi har ingen sofa fordi den sofa vi har købt, først kan leveres sidst i maj. Vi har heller ikke noget wifi, så jeg kører på mit telefon-net.

Alt i alt; stadig lidt kaos. Havde det ikke været for Jens, var der intet kommet på plads endnu, for føler slet ikke jeg kan overskue det. Men han er jo effektiv når først han går i gang, og får mig med på den, - modvilligt og med slæbende skridt, for jeg hverken gider det eller orker det. Jeg vil helst bare sidde i min stol og brodere, og lade som om alt bare ordner sig af sig selv. Vi fik køkkenet nogenlunde pakket ud i går. Og vores tøj.

Jeg har lært at acceptere at mit sind lukker sådan ned, efter en begivenhed. Jeg bliver så træt, men bliver også fysisk syg. Feber-symptomer uden at have feber rigtigt, fryser, får kvalme, hovedpine, ondt i halsen, og så den gennemsyrende træthed. Udmattelse, som om jeg havde løbet et ultramarathon eller bare ikke sovet i en uge. Derudover er jeg hæs og har en klump i halsen, fordi stressen får min muskulatur i halsen til at snøre sig sammen. Jeg har fået nogen øvelser til at få klumpen væk, og det hjælper lidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flytning; når mit sind belastes er publiceret 03/05-2023 09:39 af Bipoliv.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.